منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 399
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2368
:: باردید دیروز : 823
:: بازدید هفته : 3965
:: بازدید ماه : 3860
:: بازدید سال : 22734
:: بازدید کلی : 216800
نویسنده : عليرضا
جمعه 31 خرداد 1392
تاملي بر حساب و كتاب‌هاي بي اساس كيهان......
چگونه ۱۰‌درصدي‌ها ۵۱ درصد راي‌آوردند!؟
 
چگونه ۱۰‌درصدي‌ها ۵۱ درصد راي‌آوردند!؟
گروه سياسي- رسانة‌ها: روزنامه "كيهان" امروز با يك جمع و تفريق بسيار ساده به نتيجه اي درخشان رسيد و آن اينكه " اصلاح‌طلبان تنها ده درصد راي دارند " و با اين نتيجه گيري تلاش كرد خود را دلداري دهد ازينكه "مشي افراطي گري " كه "شريعتمداران كيهان نشين" طلايه دار و شيفته ي آنند با شكستي مواجه شد كه مي‌توان از آن به افتضاح ياد كرد. 

اكنون كه "افراط" در جدال با "عقلانيت و اعتدال" خاك شده و رو به اضمحلال مي‌رود برخي ترجيح مي‌دهند مقابله ي چند روز پيش خود با آقاي روحاني را فراموش كنند و فعلا "رييس جمهور منتخب" را اصولگرا و ازجمع خود معرفي نمايند تا ضمن كم اهميت جلوه دادن اجماع تاريخي اصولگرايان معتدل و ميانه رو با اصلاح‌طلبان درون نظام، كام تلخ خود را با توهمات شيرين اندكي التيام بخشند و نيز سخني براي مخاطبان خود داشته باشند.

به عنوان نمونه آقاي اسماعيل كوثري نماينده ي محترم مردم تهران روز گذشته طي سخناني گفته است: "توصیه‌ام به آنهایی که سعی می‌کنند نقش "هاشمی" و "خاتمی" را پررنگ کنند این است که مردم این اظهارات را قبول نمی‌کنند و بهتر است چنین رویکردی را ادامه ندهند، اصولا باید گفت مردم دیگر به هاشمی و خاتمی اعتماد ندارند."

در حاليكه با مشاركت تمام احزاب، گروه‌ها و شخصيت‌ها، حماسه ي سياسي مورد تاكيد مقام معظم رهبري خلق شد و چشم دنيا به كشور عزيز ما خيره ماند طرح اين تحليل‌هاي وحدت ستيز، وجهي ندارد. افزون بر آن، رييس جمهور منتخب در حقيقت نماينده ي تمام ملت است و با در نظر داشتن اولويت‌هاي نظام و راهبرد‌هاي كلان در حوزه ي منافع ملي، به همه ي گروه‌ها و احزاب اعم از اصلاح طلب و اصولگرا تعلق دارد و بايد منافع آحاد جامعه را در نظر بگيرد و ما نيز به اين مسئله افتخار مي‌كنيم كه در مسير انتخاب كسي گام برداشتيم كه به چنين ديدگاهي باور دارد و پايبند است اما اينكه "كيهان و دوستان" اعلام مي‌كنند اصلاح‌طلبان تنها از ده درصد پشتوانه ي اعتماد عمومي برخوردارند يا مردم ديگر به "هاشمي" و "خاتمي" اعتماد ندارند، سوالات زيادي در ذهن مخاطبان خود ايجاد مي‌كند كه به سه مورد آن مي‌پردازيم:

نخست: روزي نيست "جريده ي وزين كيهان" كه از "بيت المال" تغذيه مي‌كند در صفحه ي ۲ و طي مطالبي چون اخبار ويژه، ستون گفت و شنود يا سخن سردبير به اصلاح‌طلبان نتازد و تمام اين طيف را به چوب خيانت نراند و رهبران و بزرگانشان را - بي توجه به سابقه شان در نظام و انقلاب - كذا و كذا نخواند. سوال اصلي اينجاست كه اينهمه هزينه ي مالي و فكري براي تخريب و تخطئه ي گروهي كه توان جلب آراي تنها ده درصد از مردم را دارد آيا با قانون "هزينه و فايده" همخواني دارد؟ 

آيا بهتر نيست "كيهان" اين "اقليت بي مقدار و كم شمار !! " را به حال خود رها كند تا خود به خود و بدون صرف هزينه‌هاي گزاف به بوته ي فراموشي سپرده شوند؟ اين توان مالي و تبليغاتي را معمولا براي كنار زدن مخالفان قدرتمند و داراي پتانسيل بالاي اقبال عمومي صرف مي‌كنند نه مخالفاني كه قادرند تنها ده درصد از راي مردم را به خود اختصاص دهند و تلف كردن اين هزينه‌ها، فقط بخاطر رقباي ده درصدي، دور از خردمندي است.

سوال دوم: آقاي روحاني كانديداي مورد توافق و حمايت آقايان "هاشمي" و "خاتمي" بود.هيچكدام از احزاب اصولگرا و در راس آن "جامعتين" از آقاي روحاني اعلام حمايت نكردند بلكه بر عكس برخي مطبوعات اين طيف با احتياط از اينكه آقاي "روحاني" مورد حمايت شحصيت‌هاي اصلاح طلب بوده حملاتي را نسبت به او تدارك مي‌ديدند. 

عليرغم اين اتفاقات، ايشان پيروز انتخابات شدند كه تحليل گران بي طرف اين پيروزي را مرهون "اجماع نيروهاي معتدل" و حمايت قاطع شخصيت هايي چون "هاشمي، خاتمي، سيد حسن خميني، علي مطهري" و...... مي‌دانند. سوال اينجاست كه آقاي كوثري بر چه مبنايي مي‌گويند مردم به "هاشمي و خاتمي" اعتماد ندارند و مرادشان از "مردم" دقيقا چيست؟ همچنين وقتي كانديداي مورد حمايت اين دو شخصيت طراز اول نظام، شگفتي ساز مي‌شود اگر حود آقايان "هاشمي و خاتمي" كانديدا مي‌شدند چه اتفاقي رقم مي‌خورد؟ 

سوال سوم: معمولا به هر انتخاباتي كه نزديك مي‌شويم از "رياست جمهوري" و "مجلس" گرفته تا "شورا"‌ها و حتي "نظام پزشكي" روزنامه ي "كيهان" باكي ندارد ازينكه بي محابا تلاش كند كه كانديداهاي وابسته به جريان اصلاح طلب رد صلاحيت شوند و نهايتا نيرو‌هاي ضعيف و درجه ي دو يا سه اين طيف مجوز شركت در رقابت‌هاي انتخاباتي را كسب كنند تا هم پيروزي كساني كه "كيهان" بدانها علاقمند است پيش از راي گيري تضمين گردد و هم پس از راي گيري، "كيهان نشينان و كيهاني انديشان" به خود ببالند در صور خود بدمند كه انتخابات با حضور فعال كانديداهاي "گروه رقيب" برگزار شد و ما موفق به شكست "شير بي يال و دم و اشكم" شديم !!

اين روش نيز با نظر امروز "كيهان" كه "اصلاح‌طلبان" توان جلب آراي تنها ده درصد را دارند، همخواني ندارد و هيچ عقل و منطقي نمي پذيرد كه با تمام توان كانديدا‌هاي رقيبي را به دلايل فراقانوني و غير قابل پذيرش رد صلاحيت كنيد كه تنها ده درصد راي دارند. 

كوتاه سخن اينكه مخاطبان ناچارند اين "حساب و كتاب " كيهان را در كنار پيش بيني‌ها و تحليل‌هاي اخيرش بگذارند و بي تفاوت از كنارش بگذرند. آقاي شريعتمداري دوماه پيش گفته بود هاشمي نمي آيد و هاشمي آمد. گفت هاشمي از هيچكدام از ۸ كانديدا حمايت نمي‌كند ولي هاشمي از آقاي روحاني حمايت قاطع به عمل آورد. گفت اصولگراها پيروزند و نشد. سخنان امروز او در كيهان نيز ازين سنخ‌اند. 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: كيهان -دروغ-درصد-اصلاحات ,
:: بازدید از این مطلب : 876
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 26 خرداد 1392
 


 

 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: جشن پيروزي-روحاني ,
:: بازدید از این مطلب : 1215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 26 خرداد 1392

حسن روحانی هفتمین رییس جمهور ایران شد -

`پيروزي اصلاحات واعتدالگرايان

حسن روحانی هفتمین رییس جمهور ایران شد
وزیر کشور سرانجام نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری را به این صورت اعلام کرد؛ مجموع واجدین شرایط شرکت در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ۵۰,۴۸۳,۱۹۲ مجموع آراء اخذ شده از شرکت کنندگان ۳۶,۷۰۴,۱۵۶ مجموع آراء صحیح اخذ شده ۳۵,۴۵۸,۷۴۷ و در نهایت آقای حسن روحانی با کسب اکثریت مطلق آرا، به عنوان هفتمین رئیس جمهور ایران به مدت چهارسال انتخاب شد.

بر ملت قهرمان اين پيروزي مبارك باد

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات-حماسه سياسي-ائتلاف ,
:: بازدید از این مطلب : 4640
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
چهار شنبه 22 خرداد 1392

فیلم/ مستند انتخاباتی حسن روحانی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
اولین مستند انتخاباتی حسن روحانی از شبکه یک سیما پخش شد.



لینک دانلود : MP4 و FLV

 
مطالب مرتبط
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , دانلودنرم افزارو بازي , ,
:: برچسب‌ها: فیلم/ مستند انتخاباتی حسن روحانی ,
:: بازدید از این مطلب : 1294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
سه شنبه 14 خرداد 1392
اشك‌‌ صادقانه عارف در شبکه‌۳ براي جوانان
کد مطلب : 12267
 
 
گروه سياسي: دكتر محمدرضا عارف کاندیدای اصلاح‌طلب انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور در برنامه انتخاباتی شبکه سوم سیما به سوال جوانان پاسخ داد. در اين برنامه، دكتر عارف پس از مطرح شدن سوالی درباره اعتیاد در جامعه وقتي مي‌خواست صحنه‌اي را كه چند روز پيش در خيابان وليعصر از يك جوان معتاد ديده بود، گريه‌اش گرفت و برنامه براي يك دقيقه قطع شد. دكتر عارف سپس گفت به دليل وضعي كه پيش آمد از شرح صحنه‌ مي‌گذرم. مهمترین محورهای سخنان این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بدین شرح است:
 
 
اشك‌‌ صادقانه عارف در شبکه‌۳ براي جوانان
* یک فارغ التحصیل دانشگاه نباید دنبال یک میز در یک اداره باشد. باید به عنوان یک کارآفرین وارد شود و نه تنها برای خودش شغل ایجاد کند بلکه چند نفر دیگر را هم وارد کار کند. با تجربه دولت اصلاحات امیدوارم یک میلیون فرصت شغلی در سال تولید کرده و تورم را یک رقمی کنیم.

* بر اساس برنامه‌های توسعه باید نیازهایمان را مشخص کرده و در دانشگاه‌ها تربیت نیرو کنیم. آموزش عالی باید پاسخگوی نیازها و تقاضاهای اجتماعی باشد. خیلی از افراد به خاطر شغل به دانشگاه نمی آیند. برخی علاقه دارند یا برخی فقط میخواهند تحصیلات دانشگاهی داشته باشند. امروزه شعار دنیا، لیسانس برای همه است. سطح سواد را به جای اینکه دیپلم و متوسطه نگهداریم باید ببریم بالا.

* در تدوین سند چشم انداز نقش داشتم و برای اجرای آن تعصب دارم. این سند میثاق ملی است. ما الان کشوری در حال توسعه هستیم باید در افق چشم انداز پیشرفته باشیم. متاسفانه در سالهای گذشته از سند چشم انداز دورماندیم. در ۱۲-۱۳ سال مانده باید با شتاب بیشتر به سمت این جایگاه اول حرکت کنیم.

ترکیه تورم بالای ۸۰ درصدی داشت ولی الان یک رقمی است. ما میخواهیم از این کشور و کشورهای دیگر منطقه جلو بیفتیم لذا هیچ راهی جز داشتن یک برنامه مدون و جدی برای این سند نداریم. رسیدن به این سند دست یافتنی است اما اراده میخواهد. تولید علم در ایران متاسفانه فقط و فقط محدود شده به تولید مقاله. اما این علم باید به ثروت تبدیل شود.

* اتکای توسعه اقتصادی به فناوری است پس باید به فناوری توجه ویژه داشته باشیم.

* رفتن یک دانشجو به خارج از کشور هیچ ایرادی ندارد. یک فارغ التحصیل برای بالا بردن توان علمی خودش می رود و فوق لیسانس و دکترا میگیرد اما مشکل این است که الان با اتوبان یکطرفه روبرو هستیم و دانشجویی که می رود برنمیگردد. باید این مشکل را مرتفع کنیم.باید با مکانیزم هایی این مسیر را دوطرفه کرده و دانشجویان را به بازگشت تشویق کنیم.

* من دکترایم را از استانفورد که جزو بهترین دانشگاه های دنیاست گرفتم ولی وقتی دکترایم را گرفتم بلافاصله به ایران برگشتم.

* بیش از ۴ میلیون ایرانی که عموما تحصیل کرده هستند در خارج از کشور داریم. دفاتر جذب نیروهای متخصص را در وزارتخانه های صنعتی و بخصوص وزارت علوم احیا خواهیم کرد. جذب آنها از لوازم پیشرفت فناوری کشور است.

* بنیاد نخبگان کشور برای رسیدگی به مشکلات نخبگان باید تقویت شود. برخی نخبگان منتظر سینگالی هستند که به عنوان مثال ما مشکل مسکنش را تامین کنیم.

* من دانشجویانی که به خارج می روند را محکوم نمیکنم اما گله دارم از آنها که می روند و برنمیگردند.

* نظارت در قانون اساسی جایگاهش مشخص است. ما نهادهای نظارتی داریم که بر امور اجرایی کشور باید نظارت کنند. به عنوان مثال دیوان محاسبات. بازرسی کل کشور. دیوان عدالت اداری. در داخل دولت هم نهادهای نظارتی مانند وزارت اطلاعات داریم و مانند سازمان مدیریت که متاسفانه عملا منحل کردند و بخشی از مشکلات ما ناشی از نداشتن این سازمان است. این سازمان یک نهاد نظارتی بر اجرای برنامه‌ها بود.

* اگر نهاد نظارتی قوی داشتیم، فساد ۳هزارمیلیاردتومانی نداشتیم. من یکی از برنامه‌هایم مبارزه با فساد است.

* به نظر مراکز نظارتی خارج از قوه قضائیه تمکین میکنم البته امیدوارم بحث حاشیه ای و سیاسی مطرح نشود. درگذشته بعضا مشکلی تحت عنوان بحث های سیاسی داشتیم. در داخل دولت هم اهرم های نظارتیمان را بسیار قدرتمند پیگیری میکنیم که شاهد فسادهایی نظیر ۳هزار میلیارد نباشیم.

* گاهی یک مدیر قصور میکند باید اغماض کرد و تذکر داد اما اگر تقصیر کرد نباید به هیچ وجه کوتاه بیایم. یک نگاه امنیتی مچ گیری است که از خطاهای مدیران خوشحال شویم و در مرحله آخر مچش را بگیریم. من با این موافق نیستم. من بهداشت را پیگیری میکنم و تذکر میدهم. من به بهداشت در امور نظارتی اعتقاد دارم قبل از درمان. البته اگر فسادی انجام شد از هیچ مدیر متخلف دفاع نخواهیم کرد.

سعی میکنم از نزدیکمان برای امور مدیریتی استفاده نکنم. در ۳۰ سال گذشته این کار را نکرده ام. وقتی دیدم پسرخاله ام رئیس دفتر یکی از مسئولان پسر خاله ام است، از او خواهش کردم برگردد به یزد که این شائبه پیش نیاید که با سفارش من آمده است. هیچکس نباید احساس کند که چون پسر یا دختر یا همسر عارف بوده چنین شغلی به او داده شده است. همسرم تا به حال هیچ پست اجرایی نگرفته است.

* هر کس وعده داد و عمل نکرد باید حواله‌اش کرد به خدا. امیدوارم نامزدها قولهایشان بر اساس توانمندی‌شان و بر اساس پتانسیل کشور باشد. ۷ ماه از عمر مدیریتی رئیس جمهور بعدی باید در چارچوب بودجه فعلی باشد اما بودجه ۹۳ را طوری تنظیم میکنم که قول و قرارهایم را دنبال کنم. من در گذشته شعاری ندادم که نتوانم عمل کنم. در ۳۰ سال گذشته همه پست‌های معاون وزیر به بالا را داشته‌ام. در دهه چهارم انقلاب باید روی کارآمدی رئیس جمهور تاکید ویژه‌ای کنیم. رئیس جمهور باید کسی باشد که سابقه و توانایی اجرایی‌اش این اجازه را بدهد که بتواند شرایط خاص کشور را سامان بدهد.

* اگر رای بیاورم، رئیس جمهور همه ایران خواهم بود. رئیس جمهور فقط رئیس جمهور طرفدارانش نیست. شعارم همه برای ایران و ایران برای همه است.من مسلمانم ولی رئیس جمهور زرتشتی‌ها و یهودی‌ها و مسیحی‌ها هم هستم. من تهران نشین هستم اما میتوانم بگویم رئیس جمهور تهران هستم؟ خیر رئیس جمهور مرزنشین‌ها هم هستم و اتفاقا اولویت را به کسانی باید داد که از ما دورتر هستند.

* من در گذشته در کنار پست‌های اجرایی، تعاملم با مردم خوب بود. داشتن تعامل و ارتباط مردمی خیلی کارساز است. وقتی معاون اول بودم با همسرم بدون محافظ خرید می کردم و این برایم افتخار بود. سایتی را طراحی کردم با عنوان "اگر من رئیس‌جمهور بودم" که مردم از طریق آن نظراتشان را با من در میان بگذارند. برنامه ام این است که بدون برنامه ریزی قبلی و بدون استفاده از دوربین و خبرنگار بین مردم برودم. وقتی وزیر پست و تلگراف بودم این کار را میکردم.

* انتقادپذیری من خیلی بالاست. شاید به دلیل ارتباط همیشگی ام با جوانانی که شور و احساسات بالایی دارند و معمولا از موضع انتقاد مسائل را بالا می برند آستانه تحملم بالا رفته است. اشاره مجدد عارف به تصمیمی که در دانشگاه تهران راجع به فردی گرفته بود و چند دانشجو به آن اعتراض و تحصن کردند. عارف: سعی کردم با تک تکشان صحبت کرده و قانعشان کنم. خواهش میکردم که کلاستان را بروید و مواقع بیکاریتان اینجا بیایید. بعد از چند هفته این مساله درست شد.

* در برنامه هایم شورای منتقدانم را پیش بینی کردم. در کنار شورای مشاوران. در تمام امور دولت این شورا میتواند نظر بدهد و ما استفاده کنیم.

* به شایسته سالاری و استفاده از نیروهایی که لیاقت کار و توانایی داشته باشند، دارم. در این دهه انقلاب نمیتوانیم آزمون و خطا داشته باشیم. با اهداف سند چشم انداز اختلاف کمی نداریم که بخواهیم آزمون و خطا کنیم. باید از بهترین‌ها استفاده کنیم.

من در دانشگاه تهران یکی از معاونینم از اصولگرایان بود حال آنکه من اصلاح طلب بودم. در وزارت پست و تلگراف هم یکی از معاونینم از اصولگرایان فعال بود. در سازمان مدیریت دو تن از معاونینم از اصولگرایان بودند. لذا آنچه برای من مهم است لیاقت و توانایی مدیر و همسویی او با برنامه های من است. نباید به خاطر اختلاف نظر سیاسی خودمان را از ظرفیت افراد محروم کنیم.

* در مجموع دولت خاتمی احساس میکنم به اصل شایسته سالاری بیشتر عمل کرد. در کابینه اش از رقیبی که فرمایشی و سوری هم نبود استفاده کرد. در کابینه اش از کسی که به آقای ناطق نوری رای داده بود هم استفاده کرد.

*‌ در سمت های مختلفی که کار کردم یاد ندارم وعده ای داده باشم که عمل نکرده باشم. همیشه به دانشجویانم میگویم در مرحله تدوین رساله توقعات را پایین بیاورید. خودم هم تعهدی که به مردم میدهم مطمئنم به آن میرسم و حتی به بالاتر از آن میرسم. برای بیشتر از ۱ میلیون شغل در سال برنامه ریزی کردم اما آن را اعلام نمیکنم. میخواهم کمتر تعهد بدهم که بتوانم عمل کنم. من ۳۰ سال چهره مدیریتی بودم اما خیلی از مردم من را نمی شناسند. در مغازه اخم میکنند و میگویند تو را کجا دیدم. میگویم معاون اول بودم.

* قول دو ماه و سه ماه و حتی یکسال را برای حل مشکلات نمی دهم. اما در بودجه ۹۳ که در آذرماه تدوین خواهم کرد، برنامه هایم را دنبال میکنم.

* امیدوارم بر اساس بودجه ۹۳ و استفاده از پتانسیل بودجه ۹۲ در مسیر تعهداتم گام بردارم.

* هر سال یک گزارش عملکرد را به مجلس شورای اسلامی تقدیم میکنم. ۲-۳ گزارش عملکرد برنامه‌ای را به مجلس میدهم. تصمیم دارم ماهی حداقل یکبار با مردم گفتگو کنیم که مردم در جریان باشند و اعتمادشان جلب شده و دولت را از خود بدانند. اگر با صراحت مشکل را به مردم بگوییم قطعا مردم به ما کمک میکنند در حل مشکلات. همانند دوران جنگ و هنگامی که مردم میدیدند کالایی کم است.

* گزارش ماهیانه را بیشتر از مشکلات میگویم. پیشرفت‌ها را خیلی بنا ندارم بگویم چون وظیفه ام است.

* (گریه عارف پس از مطرح شدن سوالی درباره اعتیاد در جامعه. قطع موقت برنامه)

یکی از مهمترین معضل در کشور اعتیاد است. سن اعتیاد به سطح دبیرستان رسیده است. ریشه اعتیاد را در مسائل اقتصادی و به هم پاشیدگی خانواده‌ها می‌دانم.

* دغدغه ما شغل است و مسکن. جوانان ما به آینده‌شان اعتماد ندارند. بعضا به کارهای خلاف اخلاق روی میاورند. اگر مسئله اشتغال و گرانی را حل کنیم که نان آور خونه در برابر بچه‌اش شرمنده نشود، سن ازدواج را پایین بیاوریم و با فعالیت های فرهنگی دانشجو و جوان را نسبت به آثار مخرب اعتیاد آگاه کنیم، میتوانیم این معضل را حل کنیم.

* رشد ۸ درصدی را دربرنامه دیده‌ام. دنبال حاکمیت عقلانیت بر برنامه‌ها هستم. از تصمیمات سلیقه‌ای و موردی باید جلوگیری شود. سازمان مدیریت که قلب برنامه‌ریزی کشور است باید احیا شود. شوراهایی مانند پول و اعتبار و اقتصاد باید در جایگاه واقعیشان قرار بگیرند. الان صنعت نیمه تعطیل است و آن را با اولویت راه اندازی میکنم.

* سرمایه های خرد وارد بازارهای واسطه مانند ارز و طلا وارد شده که باید آن را به بخش تولید هدایت کنیم. سرمایه های خارجی را باید جذب کنیم. ۴ طرح ویژه داریم که به رشد ۸ درصد برسیم.

* یکی از مهمترین دغدغه های من مطالعات به حق زنان و دختران کشور است. حدود ۵۵ درصد از دانشجویان کشور دختران هستند که برای ما افتخار هستند. دختران گوی سبقت را از پسران ربوده‌اند. اما این دختران چه سهمی در مدیریت دارند؟ این نرخ در ۸۴، ۱۷ درصد بوده که متاسفانه رسیده به ۱۳.۸. نرخ مشارکتشان ۲۰ درصد است. زنان مطالبات به حقی دارند که باید به آنها بپردازیم. در حال حاضر ۳ درصد مدیران میانی و عالی کشور از زنان هستند. در شوراها وضعیت از این بدتر است. متاسفانه در شوراهای شهر و روستا ۱.۵ درصد اعضا از زنان هستند. مردم این شاخص را انشاءالله اصلاح کنند. حتی در کلان شهرها تعداد کرسی هایی که متعلق به خانم هاست ۱۵ درصد است که خیلی پایین است. ۱۲ درصد فعالیت اقتصادی کشور دست زنان است و سهم مدیریتشان در این عرصه ۲.۵ درصد است و واقعا با محرومیت‌ها و مشکلاتی روبرو هستند.

به خاطر حاکمیت مردسالاری بر قوانین ما و ذهنیت سنتی، تبعیض را مشاهده میکنیم در همه بخش ها. البته در بخش دولتی از نظر حقوقی تبعیضی نیست ولی در بخش خصوصی وجود دارد.

* رقیب خودم را عدم حضور مردم می دانم.
 


 

 

 
 

 


 

 
 
 
حمید
United States
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۱۰:۴۸
 
واقعا اشک منو هم در اورد. زنده باد دکتر عارف
 
داود
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۲:۴۶:۵۱
اقا ما حتی یک نفر معتاد نداریم چرا سیاه نمایی می کنید (64110)
 
 
 
Latvia
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۱۷:۱۳
 
جالبه که اقای عارف هر کاری می کند می گویند عوام فریبی است و تبلیغاتی
باور کنید در باره همین اشک هم می گویند اشک تمساح بوده!
 
 
یاسر
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۲۲:۳۶
 
درود بر دکتر عارف؛
بسیار شخصیت شما رو والا و بزرگوار یافتم. به نظرم بزرگتر از اون هستید که به سیاست آلوده شوید. اما حتما از شما حمایت خواهم کرد
 
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۲۷:۳۵
 
زنده باد دکتر عارف نازنین
 
 
علی
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۳۳:۴۲
 
انصافا دکتر عارف مرد بزرگی هست.
 
 
 

 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات-حماسه سياسي ,
:: بازدید از این مطلب : 4202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 12 خرداد 1392

 آيه شماره 199  از سوره مبارکه اعراف
خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ

عفو و ميانه‏روى را پيشه كن (عذر مردم را بپذير و بر آنان آسان بگير)، و به كارهاى عقل پسند و نيكو فرمان بده، و از جاهلان اعراض كن.
همواره بايد راه ميانه واعتدال را پيشه كرد. «خذ العفو»
تنها خوب بودن كافى نيست، بايد در جامعه خوبى‏ها را ترويج كرد و سفارش نمود. «وأمر بالعرف»
مخاطب آيه تنها پيامبر نيست، هر مسلمان و هر مبلّغ ومصلح اجتماعى بايد با لجوجان و جاهلان ياوه‏گو، برخوردى اعراض آميز داشته و در برابر توهين و تهمت‏ها چشم‏پوشى و صبر كند، نه آنكه درگير و گلاويز شود. «و اعرض...»
هم بايد به معروف امر كرد و هم شيوه‏ى امر كردن، بايد معروف و پسنديده باشد. «و أمر بالعُرف»

نماد اعتدال دكتر روحاني

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: آيه -اعتدال ,
:: بازدید از این مطلب : 1910
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : عليرضا
چهار شنبه 8 خرداد 1392
 
تحلیلی از منظر حامیان "شیخ دیپلمات"

حسن روحانی یادآور خاتمی بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 حسن روحانی دیشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه 2، فراتر از حد انتظار ظاهر شد و بی‌تردید موفق شد امید را به میان جمع قابل توجهی از نیروهای اجتماعی دموکراسی‌خواه جامعه ایران بازگرداند.

پس از رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی، کسانی که خواهان تغییر وضع موجود بودند، آشکارا دچار دلسردی و ناامیدی شدند. مشکلات جامعه ایران در شرایط کنونی به گونه‌ای‌ست که تا پیش از رد صلاحیت هاشمی، کمتر کسی از تحریم انتخابات دم می‌زد. حتی اپوزیسیون خارج از کشور نیز در فضای پرامید ناشی از کاندیداتوری هاشمی، ترجیح داد سکوت کند و با دمیدن نا‌به‌هنگام در بوق تحریم انتخابات، موقعیت خودش را نزد دموکراسی‌خواهان امیدوار شده داخل کشور، تضعیف نکند. اما پس از رد صلاحیت هاشمی، فضای مساعدی برای تحریم‌کنندگان انتخابات شکل گرفت تا به سود تز تحریم، استدلال کنند.

با این حال درخشش حسن روحانی در برنامه دیشب شبکه 2، چنان محسوس بود که بلافاصله پس از پایان برنامه، فضای مثبتی به سود وی در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی شکل گرفت. بسیاری از کسانی که پس از رد صلاحیت هاشمی دیگر رغبتی به اظهار نظر درباره انتخابات ریاست جمهوری نداشتند، دیشب پُست‌های فیس‌بوکی خود را به تحسین حسن روحانی اختصاص دادند.

روحانی در برنامه دیشب، چند ویژگی مثبت چشمگیر داشت. نخست اینکه، فارغ از محتوای کلامش، بسیار خوب حرف زد. موجز و سریع سخن می‌گفت با ادبیاتی قابل قبول.

 دوم اینکه، بدون همراه داشتن حتی یک برگ کاغذ، آمارهایی دقیق ارائه کرد و نشان داد که حافظه‌ای قوی دارد.

سوم اینکه، در کنار انتقادات پخته و موجز از سیاست‌های اقتصادی دولت احمدی‌نژاد، صدا و سیما را نیز با رویی خوش ولی با کلامی برّنده، به زیر تیغ انتقاد کشید. او در مقام تاکید بر اهمیت عدالت و توصیف بی‌عدالتی‌های راه‌یافته در عملکرد دولت احمدی‌نژاد، مفصلاً به بی‌عدالتی نهادینه شده در صدا و سیما نیز پرداخت و تبعیض‌های اخلاقاً غیرموجه این سازمان در برخورد با نیروهای سیاسی موجود در جامعه ایران را نیز گوشزد کرد.

چهارم اینکه، روحانی دیشب نشان داد که سیاستمدار هوشمندی‌ست و می‌داند که در حین بحث و تبلیغ، بر کدام نقاط موثر باید انگشت تاکید نهد. مثلاً وقتی به درآمد سه‌هزار میلیارد تومانی ناشی از کارآفرینی در کشور اشاره کرد، سریعاً به آشنابودن رقم سه‌هزار میلیارد تومان برای مردم هم اشاره کرد و فساد مالی دوران احمدی‌نژاد را با زیرکی‌ای آمیخته به طنز، به یاد آورد. و یا وقتی در مذمت تندروی‌های دو جناح موجود در کشور سخن می‌گفت، نه فقط به اردوکشی خیابانی پس از انتخابات، بلکه به حصرِ پس از انتخابات نیز اشاره کرد.

پنجم اینکه، روحانی در مقام انتقاد از سیاست‌های اقتصادی احمدی‌نژاد، بر نکاتی بسیار تاثیرگذار دست نهاد. مثلاً تورم زیر 3 درصدی در عربستان سعودی را با تورم 30 درصدی در ایران مقایسه کرد. و یا میل دولت احمدی‌نژاد به صدقه دادن به ملت ایران را در کنار سفر چندین میلیارد دلاری مسئولان این دولت به نیویورک، به بهانه حضور احمدی‌نژاد در اجلاس سالانه سازمان ملل مطرح کرد و با این مقایسه هوشمندانه، تاثیر روانی چشمگیری بر مخاطبانش بر جای نهاد.

روحانی دیشب نشان داد که در این انتخابات می‌تواند نماینده مطالبات طبقه متوسط جامعه ایران باشد. او درباره مشکلات اقتصادی و سیاسی کشور همان نقدهای هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی بر "وضع موجود" را بیان کرد. اگر چه در سیاست نمی‌توان صرفاً بر مبنای سخنان رجل سیاسی عمل کرد و شخصیت و موقعیت آنها را نیز باید در نظر گرفت، ولی به نظر می‌رسد که حسن روحانی در کنار سخنان معقول، با توجه به ملاحظات و مطالبات هواداران جبهه اصلاحات،می تواند گزینه ای قابل اعتنا باشد.

او دیشب یادآور خاتمیِ سال 76 بود. همانند خاتمی، و حتی شاید کمی بهتر از او، سریع و فصیح حرف می‌زد و همانند او لبخندهایی می‌زد که برای اقتدارگرایان احتمالاً لبخندهایی اعصاب‌خردکن بود!   

اینکه تک تک شهروندان طالب آزادی‌های بیشتر و شرایط اقتصادی مطلوب‌تر در این انتخابات رای دهند یا نه، تصمیمی‌ست بر عهده خود آنها. نه کسانی که رای می‌دهند "خائن"اند نه کسانی که رای نمی دهند. رای دادن جزو حقوق شهروندان است، بنابراین، هواداران ریاست جمهوری حسن روحانی بی‌آنکه نیاز باشد از موضعی طلبکارانه دیگران را به رای دادن فرابخوانند، می‌توانند این نکته ساده را به تحول‌طلبان داخل و خارج کشور یادآور شوند که رای به حسن روحانی مبتنی بر همان استدلال بنیادینی‌‌ست که قرار بود مبنای رای به هاشمی باشد.
اگر قرار بود هاشمی رئیس جمهور شود تا جریان راست رادیکال از قوه مجریه کنار گذاشته شود و کارآمدی و عقلانیت دولت افزایش یابد و فشارهای ناشی از کج‌مدیریتی‌های داخلی و تحریم‌های خارجی بر اقشار گوناگون جامعه ایران کاهش یابد، حال که دیدگاههای کلان حسن روحانی در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی همانند هاشمی و خاتمی است، بدیهی‌ست که او نیز می‌تواند کاندیدای نیروهای اجتماعی تحول‌طلب و دموکراسی‌خواه جامعه ایران در این انتخابات باشد.

بی‌تردید دیشب اگر هاشمی رفسنجانی به جای حسن روحانی در شبکه 2 سیما ظاهر شده بود، این همه جذاب و موثر حرف نمی‌زد. بیان شیوا و سیمای زیبا در کنار قوت حافظه و سرعت ناطقه، حسن روحانی را کاندیدایی مستعد به اجماع‌رساندن اصلاح طلبان نشان داد!

از آن سو نیز هیچ بعید نیست که در هفده روز آینده، یک دو تن از نامزدهای اصولگرا به نفع گزینه اصلی این جناح کنار بروند تا دست هاشمی رفسنجانی همچنان از دامان دولت کوتاه بماند و زحمات هشت ساله جریان راست رادیکال، در اثر نقش‌آفرینی یک ماهه یار غار هاشمی بر باد نرود.
**********************
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: هاشمی رفسنجانی-حسن روحانی -شبکه 2 سیما ,
:: بازدید از این مطلب : 5992
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
چهار شنبه 8 خرداد 1392
شب گذشته "حسن روحانی " در برنامه دیدگاه کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌های خود را ارئه کرد.
حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب‌گذشته ساعت 20 در برنامه تلویزیونی دیدگاه  که به صورت زنده از شبکه یک سیما پخش شد به تشریح برنامه‌های خود پرداخت.










 


 


 
 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: فیلم , دانلود , دیدگاه , حسن , روحانی , کاندیدا , تبلیغات , انتخابات ,
:: بازدید از این مطلب : 3188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
سه شنبه 7 خرداد 1392

پاسخ حسن روحانی به انتقادات مذاکرات هسته ای در دولت خاتمی 

حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری به انتقادات مذاکرات هسته ای در دولت سید محمد خاتمی پاسخ داد. او در آن دوره، مذاکره کننده ارشد پرونده هسته ای ایران بود. 
2947
 

 
 


 

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات ریاست جمهوری یازدهم - انرژی هسته ای - ,
:: بازدید از این مطلب : 3721
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
سه شنبه 7 خرداد 1392

دفاع صریح حسن روحانی از دوران مسئولیتش در پرونده هسته ای

حسن روحانی در گفت و گوی ویژه خبری به همه انتقاداتی که در هشت سال اخیر به عملکرد او در دوران مذاکرات هسته ای شده بود پاسخ داد.
 

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام حسن روحانی که در گفت و گوی ویژه خبری سخن می گفت درباره مذاکرات هسته ای در دوران مسئولیت خود گفت: ما فن آوری هسته ای را کامل کردیم. ما فن آوری هسته ای را متوقف کردیم؟! ما که می گوییم یعنی نظام و رهبری نه حسن روحانی. این همان بود که 12 روز بعد از مذاکرات تهران فرمودند در این مذاکرات توطئه آمریکا و اسرائیل شکسته شد.
روحانی با اشاره به دوره مسئولیتش به عنوان دبیرشورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه سیاست ما در آن 22 ماه تحت نظارت رهبری که نماینده ایشان در شورای عالی امنیت ملی بودم این بود که تهدیدها را دفع کنیم و توطئه آمریکا را بشکنیم افزود: آمریکا می‌خواست پرونده ما را به شورای امنیت ببرد. آمریکا این را تا پشت درب نیویورک هم برد؛ تا ماده 18 برد. ماده 19 یعنی شورای امنیت. ما نمی خواستیم کشور دچار جنگ و تحریم شود. آمریکا می خواست بلای لیبی را سر ما بیاورد.
وی با اشاره به اینکه« ما دنبال این بودیم که فناوری کامل شود» گفت: آن روز که 3 وزیر آمدند تنها 10 سانتریفیوژ می‌چرخید، کیک زرد نداشتیم. ما می خواستیم آن تهدید را تبدیل به فرصت کنیم. آنها می خواستند بگویند ایران دنبال بمب است. ما می خواستیم بگوییم آمریکا دروغ می‌گوید. با ارشادات رهبری توانستیم.

حجت الاسلام حسن روحانی با اشاره به مذاکرات تهران گفت: آقای فیشر آمد به تهران و گفت ما قول دادیم که نمی گذاریم پرونده به شورای امنیت برود. انگلیس و فرانسه قول دادند از حق وتو استفاده می‌کنند. این آن است که می گویم باید تهدید به فرصت تبدیل شود.

دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی با اشاره به منتشر شدن خاطرات رئیس سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: البرادعی می گوید سه وزیر اروپایی به من گفتند ما سپر انسانی شدیم در برابر آمریکا که به ایران کاری نکند. 
وی تصریح کرد: من نمی خواهم بگویم از آمریکا می ترسیم، اما تا جایی [که میتوانیم] نباید بگذاریم جنگ بشود. البته اگر جنگ شود می جنگیم . من همان طلبه‌ای هستم که در جنگ نقش داشتم.

روحانی اظهارداشت: صلح آمیز بودن فعالی های هسته‌ای را با حضور آمریکا ثابت کردیم. شورای حکام در 1383 تصویب کرد فعالیت ایران صلح آمیز است؛ این یعنی شکست آمریکا. همان چیزی است که خانم رایس می‌گوید ما می خواستیم ایران را منزوی کنیم اما آنها ما را منزوی کردند.

وی با بیان اینکه امروز باید تلاش بیشتری کنیم که پرونده از شورای امنیت خارج شود افزود: این تحریم‌ها ظلم است. ما آن زمان با وزرا مذاکره کردیم. کم کم رفتیم با روسا یعنی شیراک مذاکره کردیم. امروز یک ایران سطحش بالاست مابقی 5+1 در سطح مدیر کل حاضر می‌شوند. ما در این نبرد با همت بلند و با وحدت ملت وتدبیر این کار را خواهیم کرد.

روحانی در پاسخ به اینکه برخی می‌گویند در قرارداد سعدآباد همه چیز متوقف شد. چقدر دولت تدبیر انتقاد پذیر است؟ اظهارداشت: این حرف دروغ است؛ این‌ها مال بی سوادهاست! شاید کسی که در گوشی به شما می‌گوید بی سواد است. بیانیه تهران است نه قرارداد!
وی تصریح کرد: ما مذاکره تهران را در مهر 82 انجام دادیم. می دانید یو سی اف در سال 83 افتتاح شد؟! کیک زرد می دانید کی درآمد؟! زمستان 83. ما متوقف کردیم؟! ما کامل کردیم! نه اینکه من، دانشمندان ما این کار را کردند. 
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: «ما» که می گویم یعنی نظام و رهبری. 12 روز بعد از مذاکرات تهران رهبری فرمودند در این مذاکرات توطئه آمریکا و اسراییل شکسته شد. اگر بخواهید عین عبارت رهبری را هم می خوانم. این همان بد اخلاقی هاست که می گویم. این صدا و سیما شما انقدر این بد اخلاقی ها را گفته است شما هم باور کرده‌اید. روزی که من پرونده را ترک می‌کردم 1700 سانتریفیوژ آماده داشتیم.




/2727

 
 
به اميد پيروزي يكي از كانديدهاي اصلاح طلب
 
نظرات 123
  •  بی نام سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:17:09
    من فقط اینرا میدانم که در زمان آقای روحانی وخاتمی با سیاست صحیح مملکت در رشداقتصاد،سیاست،تولید،ایجاد شغل،تعامل با دنیا،کسب اعتماد کشورها برای صلح آمیز هسته اییمان،امید به زندگی در جوانان،روشنی افکار جامعه آزادی رسانه ها رو به رشد بودیم.اما بفرض که در مقطعی از زمان در هسته ای عقب نشینی تاکتیکی انجام شود این پایان کار نیست بلکه آماده شدن ونفس تازه کردن برای هجومی دیگر است وآقایان هواسشان بوده که موافقت نامه صادر نشود وبیانیه صادر شود.یک فرمانده واقعی باید تشخیص دهد اگر ادامه پیشروی او باعث نابودی اهدافش میشود تاکتیک را عوض میکند وشاید کمی عقب برود. مگر امام عزیز نبود که با آن همه ایمان وشجاعت در زمانی خاص صدام را رهاکرد تا او فرصت پیداکند به کویت حمله کند وسرانجام توسط کشورهای حامیش سرنگون وبه درک واصل شود. من به عنوان یک متخصص مخلص نظام اسلامی که در مرکز حساس وگلوگاهی کشور 35سال خدمت کرده ام این 8سال را در موارد بالا سیر نزولی میبینم وحضور کسانی که ادامه دهنده افکار حاکم بر این 8سال گذشته چیزی جز نزول بیشتر ندارد.
  •  مسعود سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:15:13
    حرفهای آقای دکتر روحانی انصافا حرفهای مستدل و منطقی ای بود و به قول یکی از مخاطبان خبر آنلاین که به درستی اشاره کردند آقای حسن روحانی در این چند سال تریبونی نداشتند که از خودشون دفاع کنند ولی همه این دوستان اصولگرا دارای تریبون های مختلفی بودند . تحلیل من از آینده این مبارزات انتخاباتی و صحبتها این هست که نهایتا اصلاح طلبان و اصولگرایان میانه رو بر روی آقای روحانی به اجماع خواهند رسید و با توجه به پراکندگی و بی برنامگی من در اردوگاه اصولگرایان سنتی می بینم اونها در این انتخابات شکست خواهند خورد یا در خوش بینانه ترین شرایط یکی از اونها با دکتر روحانی به دور دوم خواهند رفت . آقای عارف هم پس از پایان مناظره های زنده هشت نفره در کنار آقای روحانی خواهند ماند و نهایتا 48 ساعت مانده به انتخابات به نفع دکتر روحانی کنار خواهند رفت و همان موقع آقای هاشمی از روحانی حمایت خواهند کرد. به امید داشتن ایرانی سربلند و خلق یک حماسه سیاسی.
  •  بی نام سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:14:35
    مدتها بود که خوب حرف زدن و دروغ نشنیدن از خاطرمون رفته بود... مدتها بود که که شان حرف زدن یک رییس جمهور به شدت تنزل پیدا کرده بود مدتها بود امید در دلهامون مرده بود.. و این آخریها..... با همه فشارها، هنوز امید هست....
    •  بی نام سه شنبه 7 خرداد 1392 - 16:59:17
      21
      من اصلاح طلب نیستم. ولی کافیه حرفهای ایشون رو با حرفهای یک دکتر دیگه مقایسه کنید. نه اصلا مقایسه هم نکنید بهتر است...
  •  مهران سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:13:33
    پس چرا فیلمشو نمیزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زنده باد روحانی
  •  بی نام سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:07:32
    روحانی حرف خاصی مانند سایر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نزد بلکه بیشتر متلک و تیکه بود که بر سر مجری بیچاره می انداخت. و مجری را مورد تمسخر قرار می داد. و بیشتر از هاشمی دفاع کرد
  •  زنده باد روحانی سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:04:15
    درود بر دکتر روحانی واقعاً عالی بود رای ما با احترام به دکتر عارف شما خواهد بود
  •  بی نام سه شنبه 7 خرداد 1392 - 02:00:44
    درود بر حسن روحانی. بسیار عالی بود.
  •  مهدی سه شنبه 7 خرداد 1392 - 02:00:17
    مستندی سه قسمتی هست به نام Iran & West محصول مشترک بی‌بی‌سی و پرس‌تی‌وی. در قسمت سوم این مستند که به مناقشه هسته‌ای می‌پردازد، همه سیاستمداران ایران و غرب که در مذاکرات دخیل بودند، صحبت می‌کند، حتی محمد خاتمی. دیدن این مستند تقریبا تمام جنبه‌های مذاکرات هسته‌ای را روشن می‌کند. بعد از دیدن این مستند و مخصوصا قسمت مربوط به بیانیه سعدآباد، تنها چیزی که می‌توان گفت این است که تیم مذاکره کننده خیانتی کم‌نظیر در حق کشورمان روا داشته است. حتی سید محمد خاتمی می‌گوید آن‌ها کار غیراخلاقی کردند(!) و اشاره‌اش به عدم پایبندی آمریکا درباره صادر نکردن قطعنامه است. آقای روحانی باید بداند که حافظه‌ی جمعی مردم ایران به این آسانی‌ها این موارد را فراموش نخواهد کرد.
    •  بی نام سه شنبه 7 خرداد 1392 - 09:12:09
      32322
      دوست من ، سیاست ایران در مقابل امریکا و اسرائیل و انرژی هسته ای مستقیم از رهبری اداره میشود و دست هیچ شخصی نیست . حتی اکنون هم اقای جلیلی فقط سخن گو هستند
  •  فرزاد سه شنبه 7 خرداد 1392 - 01:50:50
    این کلید چی بود اخر برنامه گرفت دستش یعنی میشه باهاش مشکلات رو حل کرد
  •  محمد سه شنبه 7 خرداد 1392 - 01:50:50
    درود بر تو مرد اىران زمىن
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 5 خرداد 1392

برنامه دکتر محمدرضا عارف برای "ایران آینده" منتشر شد

تاریخ انتشار : 2 خرداد, 1392 - 17:34

برنامه دکتر محمدرضا عارف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با عنوان "ایران آینده" منتشر شد.

این برنامه در 22 بخش اصلی شامل اهداف راهبری و برنامه‌های حوزه صنعت،معدن و خدمات،کشاورزی،مسکن ،سلامت ،آموزش و پرورش و حوزه‌های زیر ساختی محیط زیست ،سرمایه گذاری خارجی،مناطق توسعه پذیر،دیپلماسی فعال،فساد ستیزی ،مردم سالاری،توسعه اجتماعی، توسعه اطلاعاتی ،توسعه نظام بانکی،محیط کسب و کار،توسعه علمی،نوسازی نظام کشورداری و5 طرح ویژه شامل تبدیل ایران به قطب تجاری،توسعه گردشگری،مهاجرت معکوس،صنعت انرژی و شغل آفرینی پایدار است.

در لینکهای زیر می‌توانید  فایل پی دی اف برنامه و نفشه راهبردی را دانلود کنید.

دریافت نقشه راهبردی

دریافت برنامه

به اميد پيروزي ايشان در انتخابات1392

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , دانلودنرم افزارو بازي , ,
:: برچسب‌ها: عارف-اصلاحات-برنامه-دوم خرداد ,
:: بازدید از این مطلب : 5059
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
جمعه 3 خرداد 1392
پس ازتخريب‌واهانت‌هاي‌فراوان نسبت‌به‌هاشمي
پروژه تخريب عارف و روحاني را هم كليد زدند!
کد مطلب : 11917
 
پروژه تخريب عارف و روحاني را هم كليد زدند!
گروه سیاسی: به نظر مي‌رسد تعدادي از خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي اصولگرا پس از تخريب و اهانت‌هاي فراوان نسبت به هاشمي كه در نهايت به حذف ايشان از صحنه منجر شد و به زعم خود نفس راحتي كشيده‌اند كه كانديدايي كه در نظرسجي‌هاي خودشان هم در رده اول قرار داشت، از صحنه حذف شده است! اين بار به سراغ دو كانديداي نزديك به اصلاحات يعني آقايان عارف و روحاني رفته و پروژه تخريب، شانتاژ، خبرسازي و ... در باره آنان را نيز به شكلي آرام آغاز كرده تا ثابت كنند طيف‌تندروي اصولگرا فقط مرد مبارزه در ميدان بي‌رقيب است و در تخريب حريفان «حتي حريفان رده دوم اصلاح‌طلب و معتدل» آن هم در ميدان رقابتي كاملا نابرابر (از نظر امكانات و تبليغات و...) سيري‌ناپذيرند. در همين راستا سايت اصلاحات نوشت: دکتر عارف روز (پنجشنبه) در همایش بیداری اسلامی، افق های آینده و انتخابات ۹۲ که در باشگاه دانشجویان برگزار شد شرکت کرد. معاون اول دولت اصلاحات در این همایش درباره مسائل اقتصادی و سیاسی و... سخنرانی کردند و همچنین به سوالات برخی از حاضران این همایش نیز پاسخ دادند.

اما نکته جالب شیطنت خبرگزاری مهر و تسنیم در متن سخنرانی عارف بود. این دو خبرگزاری که از بودجه بیت‌المال نیز ارتزاق می‌کنند و باید موضع بی‌طرفانه نسبت کاندیداها را رعایت کنند!! سعی کردند با قرار دادن صحبت های دکتر عارف درباره اتفاقات سال ۸۸ به صورت گزینشی و بریده آنگونه که می‌خواهند مفهوم صحبت های ایشان را به خواننده القا کنند.

براي مثال خبرگزاری مهر نوشت: نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه نظر شما در مورد فتنه ۸۸ چیست و آیا اعتقادی به فتنه دارید گفت: فتنه حتماً اتفاق افتاده ولی باید سهم گروه های داخلی و خارجی را در یک شرایطی که کارشناسان اظهار نظر کنند پیدا کنیم. همچنین خبرگزاری تسنیم نیز در تیتر خبر نوشت: عارف در جمع خبرنگاران:اتفاقات سال ۸۸ فتنه بود....
این دو خبرگزاری تلاش کردند تا طوری القا کنند که نظر عارف نیز همسو با جریان خود (اصولگرا) است تا بتوانند هواداران جریان اصلاحات را به نحوی در نقطه مقابل ایشان قرار دهند و این درحالی است که دکتر عارف و طي همين مدت، بارها مواضع خود را صریحا درباره اتفاقات سال ۸۸ و رفع حصر آقایان میرحسین موسوی و کروبی بیان کرده است.

گفتني اينكه دكتر حسن روحاني ديروز به نقل از آقاي هاشمي گفته بود:  در ملاقات امروز مرا به پایداری و استقامت در ادامه مسیر تشویق کردند ولی هشدار دادند تخریب‌ها و حملات بسیاری در انتظارم خواهد بود.
 


 

 


 

 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۳:۱۸:۴۲
 
سریعتر خاتمی و هاشمی از یکی از این دو حمایت کنند . 
تحریم فایده نداره . تو انتخابات مجلس هم اشتباه کردن تحریم کردن. اگر این اشخاص مثل حدادعادل و بقیه تو مجلس بودند مردم بیشتر میشناختندشون.
در روزهای آخر به نفع یکی انصراف بدهند.
شما که با اونها ارتباط دارید این رو به گوششون برسونید و تو شهرستانها به معرفی عارف یا روحانی بپردازید.
عارف بهتره
چون توی دانشجویان و قشر تحصیل کرده پرطرفدارتره .
 
یک پدر خسته
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۴:۲۶:۲۴
عزیز دل برادر، ماندن آقایان عارف و روحانی فقط آرزوی اصولگراهاست و دامی است که جلوی این دو بزرگوار پهن کرده اند و قول می دهم خروج الان این دو از انتخابات باعث می شود اصولگرایان کیهانی این دو را اگر بشود حتی از زندگی ساقط کنند. این دو حتی با حمایت قاطع آقایان خاتمی و هاشمی حتی مجموعاً 6 میلیون رأی هم ندارند ولی برای تبلیغ اینکه در انتخابات همه سلیقه ها حضور دارند و مشارکت حداکثری است و ... ایده آل اند. تازه بعداً هم تا سال ها خواهیم شنید که اصلاح طلبان در انتخابات شکست مفتضحانه خوردند و ملت تکلیفش را با آنها روشن کرد و ... اگر غیر از این است، دلیل بیاورید. (55865)
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۵:۰۴:۳۷
معتبر ترین نظرسنجی 
http://entekhabeshoma.ir/ (55896)
 
 
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۶:۰۸:۰۲
.......... با رای ندادن بیگانگان را جسور تر میکنیم . (55986)
 
 
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۶:۱۹:۰۶
بیایین همینجا یه امتحانی بکنین رای بدین ببینیم اوضاع چجوریه ؟ اتفاقیم نمیفته . (55995)
 
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۳:۲۰:۰۹
 
چیه ناراحت هستید دکتر عارف با ....تندروها.......مرز ببندی داره؟
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۳ ۱۳:۲۲:۴۲
 
عارف میتونه ، چند تا سفر استانی با هاشمی و خاتمی بره شهرستانها همه چیز حله
فقط سریعتر 
کوچکترین شهرها و روستاها رو از قلم نیندازید.
تو رو به خدا تحریم نکنید ، الان موقع تحریم نیست . الان هم دیره واسه تبلیغات .بقیه تا حالا یه دور ایران رو چرخیدن. هاشمی و خاتمی چرا خودشون رو باختند
مگر ناامیدی بزرگترین گناه نیست

 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: تخريب-ترس- ,
:: بازدید از این مطلب : 1998
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
جمعه 3 خرداد 1387


شکافی که فاطمه بنت اسد از آن وارد کعبه شد 

دین و اندیشه - همه مسلمانان چه شیعه و چه اهل سنت اعجاز ولادت حضرت علی (ع) در کعبه را پذیرفته اند.با توجه به تخریب و تجدید بنای کعبه در سال های بعد از ولادت و زندگی حضرت علی (ع)شکافی دائمی در رکن یمانی کعبه است که بارها توسط کشور عربستان ترمیم شده ولی فایده ای نداشته و نهایتا آن را نقره کوب کرده و هر از چند گاهی ترمیم موضعی می کنند.

نمایش اسلاید
 
 
شکاف ديوار کعبه و محل ورود مادر حضرت علی (ع) به داخل خانه خدا


 

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: مذهبي , اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: مولود كعبه-امام علي-نوزادي پاك ومطهر ,
:: بازدید از این مطلب : 2110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
پنج شنبه 2 خرداد 1392

عصرایران: برادرِ سردار شهید ناصر کاظمی و وزیر اسبق رفاه و تأمین اجتماعی با نگارش نامه ای به حضور رهبر معظم انقلاب ، از ایشان درخواست کرد برای تحقق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری ،  در خصوص حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در این انتخابات ، تدبیر نمایند تا «مردم فهيم و انقلابي ما در روز ٢٤ خرداد حضور اكثريتي خودرا به رخ جهانيان كشيده ورييس جمهور موردنظرخود را انتخاب نمايند.»

 پیش از این نیز چهره هایی مانند علی مطهری ، آیت الله حائری و نیز زهرا مصطفوی ، دختر امام(ره) نامه های مشابهی را به محضر رهبر معظم انقلاب ارسال کرده اند.

متن نامه بدین شرح است:

سلام و درود خدا به حضور مبارك مقام معظم رهبري
 
«جهت ادامه انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني و متصل شدن به انقلاب جهاني حضرت مهدي(عج)
هميشه سراپا گوش به فرمان امام  وياران صديق و مومن امام كه عملا درخدمت انقلاب واسلام عزيز
بوده اند باشيد»

(قسمتي ازوصيت نامه شهيدناصركاظمي كه طبق فرمايش حضرتعالي بااخلاص بود)
 
برخود لازم ديدم در چنين لحظات سرنوشت سازی كه چشم جهانيان به قدرت اقتدار جمهوري اسلامي دوخته شده تا تحليل ها و تصميمات خود ر ابر اساس آن تنظيم نمايند ، اين چند سطر را حضور مبارك حضرتعالي ارسال نمايم.
 
برخي از فرمايشات حضرتعالي را مطالعه مي كردم، به مطالب ذيل كه درخصوص يارديرینه امام ،انقلاب ومقام معظم رهبري بود برخود كردم:

 «... و خدا را شكر كه اراده و رأى ملت عزيز، بار سنگين امانت و مسؤوليت الهى را بر دوش تواناى مردى بزرگ از فرزندان اسلام و حواريّين امام عظيم‌الشّأن، عالمى مجاهد و فقيهى اسلام‌شناس و سياستمدارى هوشمند و مديرى درد آشنا و دلسوز قرار داد. شخصيتى كه پرونده‌ى تلاشش در راه خدا و مجاهدتش براى حاكميت دين و اعلاى كلمه‌ى اسلام، حتّى پيش از نخستين روزهاى شروع نهضت آغاز شده و سرگذشت رنج ها و سختي ها و فعاليت هاى كم‌نظير را در خود گنجانيده است. چهره‌ى موجّهى كه به بركت حركت در صراط مستقيم انقلاب، همواره امين امام و محبوب امت بوده .
 
 امروز رئيس جمهور ما، از نظر من كه ساليان متمادى است ايشان را مى‌شناسم، يك مجتهد قطعى است. اين هم از بركات خدا بر ماست. ما رئيس جمهورى داريم كه از لحاظ درسهاى حوزه‌يى، يك مجتهد و از لحاظ تفكرات اسلامى، يك متفكر سطح بالا با سوابق فراوان است.» 
 
این کلمات ، فرمايشات حضرتعالي درخصوص ايت الله هاشمي رفسنجاني مي باشد كه اين ايام به ياد روزهاي ايثار و شهادت قصد عبور از ميدان مين را داشته تا حماسه سياسي مورد نظرمقام معظم رهبري تحقق يابد. لذا ضمن عرض تبريك ميلاد مولود كعبه، مستدعی است چون هميشه يك بارديگركشتي طوفانی جمهوري اسلامي را به ساحل نجات هدايت نماييد تا مردم فهيم و انقلابي ما در روز ٢٤ خرداد حضور اكثريتي خودرا به رخ جهانيان كشيده و رييس جمهور موردنظرخود را انتخاب نمايند. 
 
 

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات حماسه سياسي ,
:: بازدید از این مطلب : 4899
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
پنج شنبه 2 خرداد 1392

كيهان دروغگو مينويسد:


کیهان: سایت ضدانقلابی گویانیوز سوابق هاشمی را سیاه دانست اما... 

انتخابات - کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:

ارگان گروهک اتحاد جمهوریخواهان از افراطیون مدعی اصلاحات خواست در کنار نقشه «الف» حمایت از هاشمی، نقشه «ب» آشوب خیابانی به بهانه حذف یا باخت هاشمی در انتخابات را تنظیم کنند!
این گروهک از سوی برخی اعضای چند گروهک منحله نظیر حزب توده، فدائیان خلق و... تشکیل شده است.
وبسایت گروهک مذکور از قول یکی از همین فعالان گروهکی نوشت: بهتر است ما یعنی چه آنها که رأی خواهند داد و چه آنها که رأی نخواهند داد عقل خود را روی هم بریزیم تا در فردای رد صلاحیت رفسنجانی یا فردای اعلام فرد دیگری به عنوان برنده انتخابات یا فردای پیروزی رفسنجانی چه باید کرد. اصلاح‌طلبانی مانند جلایی‌پور مدعی‌اند که هفته‌ها درباره مشی انتخاباتی خود مشورت کرده‌اند تا به توافق رسیده‌اند. باید از اصلاح‌طلبان که به هر حال، به دلیل عدم تحمل مطلق همه نیروهای سیاسی به جز طرفداران حکومت مذهبی، در حال حاضر تنها نیروهای منتقد وضع موجود و در عین حال فعال در صحنه انتخابات‌اند، خواست و امیدوار بود که به «نقشه الف» خود که رئیس‌جمهور شدن رفسنجانی است اکتفا نکنند و برای شرایطی نیز که حکومت، رفسنجانی را حذف یا او را بازنده اعلام کند، یک «نقشه ب» داشته باشند. مثلا اصلاح‌طلبان باید سیاست مشخصی در قبال واکنشهای اعتراضی پس از حذف یا اعلام باخت رفسنجانی تنظیم کنند. اگر سیاستشان این باشد که این‌بار هرچه زودتر در برابر حکومت عقب‌نشینی کنند، این را بگویند تا همه تکلیف خود را بدانند. به نظر من بدترین حالت این است که حکومت کسی دیگر را رئیس‌جمهور اعلام کند، خود رفسنجانی و اصلاح‌طلبان عزم ایستادگی در برابر حکومت را نداشته باشند و فقط اعتراضاتی خودجوش و بدون حمایت از سوی اصلاح‌طلبان صورت گیرد. اما اگر کمپین رفسنجانی مصمم به ایستادگی باشد باید از هم‌اکنون روی انتخابات دستکاری شده چهار سال پیش دست بگذارد و خواهان تضمین‌هایی برای عدم تکرار آن سناریو شود!
در مورد مشایی و امکان رویارویی با حاکمیت در صورت رد صلاحیت محتمل مشایی، به نظر من زیاد غلو شده است. اگر به عکسهای گردهمایی‌های اخیر طرفداران مشایی در شهرستانها بنگریم درمی‌یابیم که نخواهند توانست برای رویارویی جدی با حاکمیت روی پایگاهی مردمی حساب کنند.
در همین حال پایگاه ضدانقلابی گویانیوز در تحلیل مشابهی با اشاره به سوابق حمله اپوزیسیون به آقای هاشمی نوشت: سوابق سیاه هاشمی بر کسی پوشیده نیست ولی فهرست کردن جنایت‌ها و خیانت‌های گذشته دردی را درمان نمی‌کند. اگر کسانی[ از اپوزیسیون] از هاشمی حمایت می‌کنند، نه به خاطر عدم آشنایی با کارنامه‌ سیاه او که به خاطر برپا کردن اجتماعات و ستادهایی‌است که می‌توان علیه حکومت حرف زد.
/2929

 
شريعتمداري بدان كه تو وباندت در بين مردم هيچ جايگاهي نداريد فقط با بي قانوني اين جايگاها را اشغال كرده ايد
 
 
 
امتیاز به این مطلب:
249 نفر
 
 

نظرات

[14]

"Iran, Islamic Republic of" بی نام 
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۷:۱
 
۱۷۵
 
 
۱۳
 
پاسخ به این نظر

مواظب کسانی که درظاهر مخالف فتنه هستند در عین حال باعث فتنه میشن باشید حرفهای تفرقه افکنانه نزنید

اگه میتونید

 
"Iran, Islamic Republic of" رضا
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۷:۱۴
 
۳۱۳
 
 
۲۰
 
پاسخ به این نظر

حسين شريعتمداري حسابي از امدن ايت ا...رفسنجاني ترسيده وگرنه اگر به قول خودش مردم به ايت ا... رأي نميدن پس چرا اي نقدر نگرانه

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۸:۳۲
 
۲۲۵
 
 
۱۱
 
پاسخ به این نظر

جالبه که این گروهک از قبل نقشه هایش را برای کیهان شرح می دهد .

 
"Iran, Islamic Republic of" مهدی
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۹:۲۱
 
۲۱۹
 
 
۵
 
پاسخ به این نظر

من نمی دانم اصلاح طلبان تحمل هیچ گروه مخالف را ندارند یا اصول گراها که با اعلام نامزدی یار دیرین انقلاب بی مهابا از تریبون های مختلفی که در دسترسشان قرار گرفته من جمله تریبون نماز جمعه یا از تریبون روزنامه های دردسترسشان شروع به تاختن به هاشمی کردند.

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۹:۳۶
 
۲۲۴
 
 
۴
 
پاسخ به این نظر

از کی تا حالا حرف های گویا نیوز شده ملاک !

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۹:۴۰
 
۳۱۵
 
 
۱۲
 
پاسخ به این نظر

الان یک کودک هم متوجه میشه دلیل این همه تخریب آقای هاشمی وحشت اصولگرایان از رای بسیار بالا و استقبال مردم از ایشونه. حوالمون از این همه تخریب و افترا به هم می‌خوره.

 
"Iran, Islamic Republic of" ارش
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۹:۵۹
 
۱۹۸
 
 
۵
 
پاسخ به این نظر

بدبینی بلای مملکت ماست تازمانی که برخی قلم به دستان قلمشان برای تخریب و نفاق و گل آلود کردن آب بچرخه ایران آباد نخواهد شد.

 
"Iran, Islamic Republic of" راشد
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۱۰:۳۳
 
۱۷۰
 
 
۵
 
پاسخ به این نظر

اگر گویا نیوز ملاک است پس بهتر است آقای شریعتمداری بروند و ببیند در همین گویا نیوز درباره ایشان چه میگویند

 
"Iran, Islamic Republic of" مجید
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت - ۱۰:۳۴
 
۱۳۷
 
 
۱۳
 
پاسخ به این نظر

سایت گویا نیوز خیلی غلط کرد

 
"Iran, Islamic Republic of" محمد شفیعی

@

۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت  اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: اکبر هاشمی رفسنجانی - اسفندیار رحیم مشایی ,
:: بازدید از این مطلب : 1519
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
پنج شنبه 2 خرداد 1392
 
نامه دختر امام خميني به رهبر معظم انقلاب
 
 
گروه سياسي: دكتر زهرا مصطفوی فرزند امام خميني «ره» طی نامه ای به رهبری خواستار تجدیدنظر در تصمیم شورای نگهبان شد و خاطرنشان کرده است: این کار هیچ معنایی جز فاصله انداختن بین دو یار امام و بی توجهی به شوق و اقبالی که مردم کوچه و خیابان به نظام و انتخابات پیدا کرده است ندارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، متن کامل این نامه بدین شرح است:
 
 
نامه دختر امام خميني به رهبر معظم انقلاب
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور محترم مقام معظم رهبری حضرت آیت اله العظمی آقای خامنه ای مدظله العالی
با عرض سلام و ارادت کامل،
همان روزی که تأئید امام بر رهبری حضرتعالی را از زبان ایشان شنیدم همواره آن نظریه را در مواقع لازم بیان کرده ام تأئید صلاحیت برادر آقای هاشمی را هم شنیدم زیرا امام بعد از نام جنابعالی نام ایشان را هم ذکر کردند. خوشبختانه و به حق حضرتعالی مورد رأی خبرگان قرار گرفتید ، لذا لزومی نمیدیدم تا ذکری در این مورد از ایشان به میان آورم. اما متاسفانه امروز که می بینم شورای نگهبان دست به رد صلاحیت ایشان برای ریاست جمهوری زده است، خواهرانه تذکر می دهم که این کار هیچ معنایی جز فاصله انداختن بین دو یار امام و بی توجهی به شوق و اقبالی که مردم کوچه و خیابان به نظام و انتخابات پیدا کرده است ندارد.

من مدعی نیستم که آقای هاشمی امروزی همان فرد دیروزی است زیرا این تغییرات در تک تک مردم در گذر زمان رخ داده است «وَمَا أُبَرِّىءُ نَفْسِی إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ» اما جدا شدن تدریجی شما از هم بزرگترین لطمه ایست که به انقلاب و نظام وارد میشود چنانچه امام همیشه میفرمودند: این دو وقتی با هم باشند خوبند. خواهشمند است در این امر مهم دخالت فرمائید و نگذارید که یک حرکت همه تلاشها را خراب کند و نشان دهید که چرا امام میفرمود : « ولایت فقیه برای آن است که نگذارد هر کس هر کاری دلش می خواهد بکند و ولایت فقیه می خواهد جلوی دیکتاتوری را بگیرد »

خواهش میکنم فلسفه وجودی ولایت مطلقه فقیه را یک بار دیگر عینّیت ببخشید اطمینان دارم که این درخواست زبان حال بسیاری از دلسوزان نظام است که نگران وضع ایران اسلامی هستند و دلشان برای شنیدن طنین وحدت و همدلی در این کشور می تپد.ارادتمند۹۲/۲/۳۱
زهرا مصطفوی
 


 

 

 
 

 


 

 
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۳۳:۰۶
 
زنده باد.هر چند بعضی ها خیلی نامرد هستن و خواهند گفت که از قبل نقشه داشته اند ولی از خدا میخواهم که رهبر هاشمی را تایید کند.
 
غضنفر
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۴:۳۷:۱۶
درود بر شرفت الحق فرزند همان رهبر كبير انقلابي (54522)
 
 
عباس
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۳۳:۰۸
 
احسنت.
 
 
محسن
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۳۶:۵۶
 
درود!
 
 
کاربر
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۳۷:۴۶
 
نظر اکثریت را منعکس فرموده اید. موید باشید
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۳۸:۰۷
 
ان شاء الله
 
 
رضا
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۰:۴۰
 
احسنت بر خانم مصطفوی.درست است
 
 
اردبیل
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۴:۱۸
 
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته...
 
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۴:۵۵
 
دمش گرم
خیلی قشنگ بود
ان شا الهه که صلاحیتشون احراز بشه
یا حق
 
 
 
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۷:۰۱
 
یعنی میشه هنوزم امیدوار بود بدجور به مردم شوک وارد شده
 
 
اهل کاشانم
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۷:۰۲
 
کاش استوانه ی انقلاب و نظام را تأیید کنند
 
 
غریبه
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۷:۱۷
 
حرف حق و حرف تموم ملت ایران زدی.
 
 
علی اکبر
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۷:۲۳
 
هاشمی به وظیفه ی ملی و شرعی خود عمل نمود و دین خود را به ملت ادا کرد.
او منفور از دنیا نخواهد رفت...
زنده باشی پیرمرد... (گل)
و بدرود 22 خرداد...!
 
 
علی
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۴۷:۴۹
 
خدا خیرت بده... ما که نا امید شدیم
 
 
مهر ماه
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۰:۵۸
 
درود بر سلاله پاک خمینی کبیر................. اما بی فایده است!
 
 
محمد
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۲:۲۹
 
کسی که امام برای سلامتیش گوسفند نذر میکرد امروز از نظر اقایون فاقد شرایط لازم برای ریاست جمهوریست.............!! به کجا چنین شتابان؟؟؟!!
 
 
ناقوس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۳:۵۱
 
خانم مصطفوی مراقب باشید.
...............آیا شورای نگهبان طبق قانون اختیار اینکار را نداشته است؟
آیا وقتی هاشمی طی 8 سال گذشته بارها مستقیم و غیر مستقیم رودر روی رهبری ایستاده است احساس نکردید که آقای هاشمی نیازمند تذکر علنی است؟
احساس نکردید با نامه ی شوم 88 خود را از رهبری جدا کرده اند؟
انصاف داشته باشیدخانم مصطفوی.
................
 
yas
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۴:۴۵:۴۴
لطفا شما هم کمی انصاف داشته باشید. میشه بگید کی هاشمی در مقابل رهبری ایستاد. میشه فقط یه موردشو بیان کنید. تا جایی که ما یادمونه کس دیگه ای بود که حرف رهبری رو زمین گذاشت!!!!! (54525)
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۵:۳۵
 
هزاران احسنت موافقم صد در صد
 
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۷:۲۰
 
بسم اله الرحمن الرحيم
الم تر الي الذين بدلوا نعمت اله كفرا و احلوا قومهم دار البوار
صدق اله العلي العظيم
 
 
موسوی
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۹:۴۶
 
این نامه نگاری ها دیگه فایده نداره من دیگه ناامید شدم از انتخابات و آینده این مملکت
 
 
ناشناس
Canada
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۳:۲۶
 
الحق كه نامه بسيار زيبا و پر معني است....... وقتي با هاشمي اينگونه رفتار كنند واي به حال ديگران
 
 
ئ
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۶:۵۷
 
درود بر بیت امام که همیشه کنار مردم بوده اند.......
 
 
حسین
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۷:۱۲
 
تشکر از خانم مصطفوی
 
 
HoRnEt
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۷:۴۳
 
مسئولان بدانند وآگاه باشندعدم تاییدصلاحیت آقای رفسنجانی کاهش محسوسی برشوروشوق ملت برای رآی دادن خواهد گذاشت...
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۸:۳۷
 
عالی بود
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۱۰:۰۶
 
با درود و تحیت به امام و عرض ارادت نسبت به صبیه ان بزرگوار
آن سبو یشکست و ان پیمانه ریخت
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۱۱:۴۱
 
درود به بیت شریف امام روح‌الله
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۱۲:۰۵
 
بنده هم به عنوان یک شهروتد ایرانی از مقام معظم رهبری درخواست میکنم که با یک حکم حکوکمتی راه را برای ورود آقای هاشمی که از یاران اصیل انقلاب هست به عرصه انتخابات باز کنند و نشان دهند که با وجود ولایت فقیه در این کشور بن بست ایجاد نمیشود باشد که إن شاء الله حماسیه سیاسی که مد نظر حضرتعالی هم هست با ورود آقای هاشمی محقق شود چون به شخصه شاهد هستم که با ثبت نام آقای هاشمی یک شور سیاسی در بین مردم برای رأی دادن و حضور در انتخابات ایجاد شده بود منتظر حکم اصلاحی حضرتعالی هستیم آرزوی موفقیت برای شما و سرافرازی برای ملت ایران را دارم
یک شهروند دلسوز انقلاب
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۱۳:۴۳
 
درود بر متانت صبیه بزرگوار امام .
 
 
ایستاده ایم هنوز به امید
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۲۳:۴۷
 
خدا حفظشون کنه.راستش به این فکررسیده ام که نکنداگر سیدحسن خمینی هم می امد ردصلاحیت میشد؟!!!شاید به دلیل جوانی!!!
 
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۲۴:۳۷
 
خانم دختر امام تاحالا رفتی نظرات امام رو در مورد تمکین نکردن از قانون و شورای نگهبان بخونی که حالا هی ازخودتون واسه این خاندان........خرج میکنین.
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۲۶:۰۶
 
ضمن احترام به آقای هاشمی،به صلاح ایشان است که پرچمدار جریانات سیاسی نشود، شان ایشان بالاتر از این حرف هاست و حیف است تبدیل به میرحسینی دیگر شود.
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۲۸:۲۲
 
نظرات را منعكس كنيد.ديگه از چي ميترسيد؟
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۲۹:۵۰
 
یا حق ،شیر زن
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۳۰:۴۸
 
من که بعید می دونم هاشمی احراز صلاحیت بشه
 
 
 
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۳۳:۵۸
 
احسنت به این دردانه امام خمینی (ره)

بوی امام را استشمام کردم
 
 
عليرضا
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۲:۰۶
 
درود برهاشمي و سلام بر خانواده روشنفكر امام
 
 
ایرانی
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۲:۳۹
 
.........هنوز باورم نمیشه رییس تشخیص مصلحت یک نظام صلاحیت ندارد!!!!!!!!!
 
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۲:۴۸
 
ما حرف امام خمینی را که فرمودند کسی که شورای نگهبان راقبول ندارد مفسد است را بر نظر هر کسی من جمله دختر محترم ایشان ارحج می دانیم ! به راستی موضع خانم مصطفوی در جریان فتنه افرینی های فرزندان برخی کاندیداهای محترم وسکوت تایید کننده ی پدر محترم خانواده وفرمایشات دشمن شاد کن ونامه بدون سلام ایشان به رهبری چه بوده ؟!
 
 
حسین
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۴:۰۵
 
خدا امام را رحمت کند و خانواده اش را حفظ نماید
خانم مصطفوی حرف دل خیلی از مردم را زده است.
 
 
محمد
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۵۷:۳۳
 
باعث کاهش شرکت کنندکان در انتخابات می شود و کاهش شرکت کنندگان در انتخابات تضعیف نظام در سطح بین المللی است
 
 
عاشق ایران
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۵۷:۵۶
 
درود برامام خمینی وفرزندانش
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۱:۵۸:۲۶
 
دقیقا مصداق این که ولایت فقیه نباید بذاره هر کسی هر کاری دلش بخواد بکنه، اینه که آقای هاشمی و طرفداراش تابع قانون باشن و هر کاری دلشون میخواد نکنن و گوش به فرمان قانون بدن!

این میشه تفسیر حرف امام (ره)، نه اینکه وضعیت بر وفق مراد شما باشه ...!
 
 
آرسام
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۲:۰۱:۲۲
 
هی....
 
 
سعید
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۲:۰۴:۴۴
 
ایول حال کردم
 
 
مبهوت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۲:۰۵:۳۲
 
افسوس
 
 
محفوظ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۲:۰۶:۱۴
 
انقلاب چهار ستون دارد و یکی از چهار ستون اصلی انقلاب هاشمی است . نفر اول مرد سیاست در جهان است.
 
 
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۲:۰۶:۳۷
 
تا آخرین روز چشم انتظارم
 
 
مجتبی
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۱۲:۰۹:۱۷
 
درود بر فرزند شایسته
 
 
 
اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: هاشمي-انتخابات-مردم-حكم حكومتي ,
:: بازدید از این مطلب : 1379
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : عليرضا
پنج شنبه 2 خرداد 1392

"نامه سید حسن خمینی به هاشمی"
کاش امام بودند و این روزها را می دیدند

من امروز چندان هم مکدّر نیستم: تلک الایّام نداولها بین الناس؛ بلکه تا حدودی هم – بعللی که بعدها معلوم خواهد شد – خوشبینم و در حقیقت به آینده مانند همیشه امیدوارم و اکنون امیدی بیشتر یافته ام. ولی آنچه مرا از صمیم قلب خوشحال می کند – بگونه ای که گاه دلم می خواهد امام و دیگر یارانش نیز بودند و این لحظات را می دیدند - اقبال عمومی خارج از توصیفی است که زن و مرد، پیر و جوان، روستایی شهری، و در یک کلام اکثریتی قاطع از یکایک مردم این سرزمین پاک نسبت به شما پیدا کرده اند

hashemirafsanjani.ir  حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار گرامی حضرت امام خمینی(س) طی نامه‌ای به  آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت:از این پس نام هاشمی رفسنجانی تنها با مبارزه و انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی گره نخورده است، بلکه علاوه بر آن، نام شما توأم با امید به فردا، در حافظه مردم ایران نقشی برجسته خواهد یافت. و همین است که نام شما را جاودانه می سازد. امید سرمایه اصلی یک ملت است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی به نقل از جماران، متن کامل این نامه بدین شرح است:

بسمه تعالی

سرور معظّم حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی دامت برکاته

خبر غیر قابل باورعدم احراز صلاحیت جنابعالی در نامزدی انتخابات ریاست جمهوری دل همه علاقمندان به شما و بخشی عظیم از دلبستگان به امام عظیم الشأن. دوستداران رهبری معظم انقلاب را بدرد آورد. بی شک سابقه شما از عوامل ارادت پیروان امام به جنابعالی است ولی برای من که توفیق آشنایی نزدیکتری را – از روزهای دهه شصت تا سالهای حاضر – داشته ام، این ارادت تنها به سبب نقش های بزرگ گذشته شما و علاقه زائد الوصف امام به جنابعالی و فداکاری های بیاد ماندنی شما در سالهای مبارزه و انقلاب، جهاد و سازندگی، نیست، بلکه علاوه بر همه آنچه گفته شد و همگان می دانند، جنابعالی را از توانمندی هایی برخوردار یافتم که در کمتر کسی مشابه آن را می توان یافت. صبر و حوصله تا آنجا که گاه آدمی از این همه تحمل خسته می شود؛ دور اندیشی و زکاوت، تا آن حد که در بسیاری از مواقع موجب شگفتی می شود، تجربه و شناخت زوایای پیدا و پنهان جامعه ایران و دنیای خارج از کشور تا به آن وسعت که همگان حتی مخالفین شما و نظام نیز بدان معترفند، همه و همه در کنار دل بی کینه شما، ارزش مضاعف می یابد. بخوبی بیاد دارم که چه زیبا درباره آنهایی سخن می گفتید که با شما بدیها کرده اند.

من امروز چندان هم مکدّر نیستم: تلک الایّام نداولها بین الناس؛ بلکه تا حدودی هم – بعللی که بعدها معلوم خواهد شد – خوشبینم و در حقیقت به آینده مانند همیشه امیدوارم و اکنون امیدی بیشتر یافته ام. ولی آنچه مرا از صمیم قلب خوشحال می کند – بگونه ای که گاه دلم می خواهد امام و دیگر یارانش نیز بودند و این لحظات را می دیدند - اقبال عمومی خارج از توصیفی است که زن و مرد، پیر و جوان، روستایی شهری، و در یک کلام اکثریتی قاطع از یکایک مردم این سرزمین پاک نسبت به شما پیدا کرده اند.

این اقبال – که باید قدر آن را بدانید- اقبال به امام و ارزشهای امام است. اقبال به مردی است که از سالهای دهه سی تا به امروز جزنام مبارک خمینی بر زبان نیاورده است؛ اقبال به روحانیت متعهد و مشکل گشای شیعه است؛ اقبال به مفسری است که از حجاب تنگ الفاظ بیرون امده و آماده است اسلام را کارآمد و مذهب علی و فاطمه را جهان شمول معرفی کند. روزهای گذشته در میان زایران حرم امام، وقتی با اقبال بیش از90 درصد مردم نسبت به شما مواجه شدیم، برخود لرزیدم و خدمت جنابعالی هم عرض کردم که ملجأ آمال یک ملت بودن و نقطه کانونی امید ایشان شدن هم یک نعمت الهی است و هم یک وظیفه سخت را بر دوش شما قرار می دهد.

از این پس نام هاشمی رفسنجانی تنها با مبارزه و انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی گره نخورده است، بلکه علاوه بر آن، نام شما توأم با امید به فردا، در حافظه مردم ایران نقشی برجسته خواهد یافت. و همین است که نام شما را جاودانه می سازد. امید سرمایه اصلی یک ملت است.

                                                                                                             

                                                                                                                سید حسن خمینی

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: کاش امام بودند و این روزها را می دیدند ,
:: بازدید از این مطلب : 6430
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 29 ارديبهشت 1392

چرا " قم " از حضور هاشمی استقبال کرد؟

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 

ملاک ما در قبال آقای هاشمی، گفتار و عمل مقام معظم رهبری است نه اشخاص دیگر. با این حکمی که مقام معظم رهبری به آقای هاشمی داده اند، ما هاشمی رفسنجانی را مورد تایید رهبری می دانیم

حجت الاسلام محسن غرویان*  -   ترمیم گسست دولت و روحانیت یکی از دلایل اصلی حمایت مرجعیت و روحانیت از ورود آقای هاشمی به عرصه انتخابات است. این روزها رابطه دولت آقای احمدی نژاد با حوزه و مرجعیت به صفر و حتی زیر صفر رسیده است.

 

روحانیان در بین مردم هستند و آن طور که از زبان مردم می شنوند، می دانند که مردم از فشارهای اقتصادی و تورم و گرانی، به ستوه آمده اند و دنبال یک منجی می گردند که بتواند وضعیت اقتصادی جامعه را سامان بدهد.روحانیان معتقدند این منجی باید وزنه سیاسی سنگین و قدرتمندی باشد که با استفاده از تجربیات و نفوذ کلامش بتواند این مشکل را حل کند. آنها در شرایط کنونی، آقای هاشمی را مصداق چنین شخصی می دانند و معتقدند کسان دیگر، فاقد این توانایی و قدرت اند. این تحلیل الان در میان بخشی از روحانیان ما وجود دارد.

نکته دیگر این است که آقای هاشمی گفتند اگر احساس کنم مقام معظم رهبری مخالف آمدن من نیستند، کاندیدا می شوم. الان که آقای هاشمی به میدان آمده است، معنایش این است که مقام معظم رهبری مخالفتی با آمدن ایشان نداشته اند و این برای روحانیان نکته بسیار مهم و امیدوارکننده ای است؛ چرا که عدم مخالفت مقام معظم رهبری با حضور آقای هاشمی، می تواند منجر به حل شدن بسیاری از مشکلات کشور شود.

شرایط الان با سال 84 کاملاً متفاوت است. الان شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ما به گونه ای است که مردم مشتاقانه منتظر ریاست جمهوری آقای هاشمی اند و از آمدن ایشان به صحنه انتخابات، خوشحال اند. ما نمونه های این اشتیاق و شادی مردم را آشکارا در کوچه و خیابان شهر قم می بینیم. این وضع نشانه تفاوت شرایط امروز با شرایط سال 84 است. اما باید ببینیم که در روزهای آینده، قدرت تخریب ها چقدر است. بر روی این تخریب ها باید حساب باز کرد.

الان شرایط به گونه ای است که بسیاری از مردم و روحانیت از ورود آقای هاشمی به صحنه انتخابات خوشحالند. امیدوارم آقای هاشمی بتوانند مسیر حرکت انقلاب را هر چه بهتر به سمت اهداف انقلاب هدایت کنند.

ترمیم گسست دولت و روحانیت یکی از دلایل اصلی حمایت مرجعیت و روحانیت از ورود آقای هاشمی به عرصه انتخابات است. این روزها رابطه دولت آقای احمدی نژاد با حوزه و مرجعیت به صفر و حتی زیر صفر رسیده است.حتی آن روحانیانی که از احمدی نژاد حمایت می کردند، الان صریحاً او را تخطئه می کنند. در واقع می توان گفت که این روزها رابطه دولت با مرجعیت و روحانیت، منفی است و کار به تخاصم و نزاع و کشمکش رسیده است.

من احترام حاج آقای مصباح را همیشه حفظ کرده ام و الان هم احترام ایشان را حفظ می کنم. ولی نباید فراموش کنیم که مقام معظم رهبری، با حکمی پنج ساله، مجدداً اقای هاشمی را به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرده اند.

معنای این حکم، تایید آقای هاشمی از جانب بالاترین مقام کشور است. ما از این حکم خیلی چیزها را می توانیم بفهمیم اگر بخواهیم بفهمیم. اگر حب و بغض ها اجازه دهند، منصفانه می توانیم خیلی تاییدها را درک کنیم و خیلی از درشت‌گویی‌‌‌ها و سخنان ناروا را هم دریابیم.

ملاک ما در قبال آقای هاشمی، گفتار و عمل مقام معظم رهبری است نه اشخاص دیگر. با این حکمی که مقام معظم رهبری به آقای هاشمی داده اند، ما هاشمی رفسنجانی را مورد تایید رهبری می دانیم.  

منبع : عصر ایران

 

 

 
,
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: حجت الاسلام محسن غرویان , دولت , رهبری , روحانیت , قم , هاشمی رفسنجانی ,
:: بازدید از این مطلب : 4332
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
پنج شنبه 26 ارديبهشت 1392

هشدار روزنامه رسالت : بیشتر نامزدهای اصولگرا توان رقابت با هاشمی را ندارند/آتش زیر خاکسترفتنه در حال سر برآوردن است 

انتخابات - رسالت در سرمقاله روز پنجشنبه اش نوشت:

1- نیروهای پراکنده فتنه سبز در حال مجتمع شدن هستند و آتش زیر خاکستر فتنه دوباره در حال سربرآوردن است.
2- تجربیات فتنه 88 فتنه گران را به مراتب کارآزموده تر از گذشته کرده و فتنه جدید به مراتب پیچیده تر است.
3- تجمعات و اردوکشی های خیابانی از پیش از انتخابات شروع شده و نمی توان حضور جماعتی در برابر وزارت کشور در روز ثبت نام را بدون سازماندهی و صرفا بر اثر محبت و علاقه به یک نامزد تلقی کرد.
4- فتنه گران با پیگیری گفتمان" سازش و همزیستی با جهان" پیوند مستقیمی بین توزیع ارزشهای سیاسی بین المللی و بازخوردهای داخلی انتخابات به وجود آورده اند.
اصولگرایان دارای یک نامزد گفتمانی که بتواند گفتمان" مقاومت و تدبیر برای پیشرفت" را نمایندگی کند نیستند. عده ای از نامزدهای مطرح آنها به لحاظ تیپولوژی، برنامه ها و شعارها امکان رقابت با آقای هاشمی را ندارند. آنهایی هم که این توانایی را دارند تا کنون نتوانسته اند پایگاه اجتماعی، کادر و برنامه های جاذب خود را به عرصه افکار عمومی برسانند.
5- برخی مشغول اثاث کشی به خیمه رقیب هستند .
6- خط تنش و ایجاد التهابی که جریان انحرافی دنبال می کند به طور مستقیم به تضعیف جایگاه اصولگرایان و تقویت جریان فتنه منجر شده است.
7- بی تدبیری ها و غفلت های اقتصادی که باعث فشارهای تورمی شده است به پای اصولگرایان نوشته شده است و افکار عمومی قدرت تفکیک بین جریان حامی دولت و اصولگرا را ندارد و یا به سختی می تواند این تفکیک را ایجاد نماید.
8- رقیب در انتخابات اخیر قصد دارد از چند تریبون همزمان استفاده کند. مثلا به جای 10 ساعت برنامه تلویزیونی چرا از 20 و یا 30 ساعت برنامه استفاده نکنند و حرفهای نا آشنای خود را به گوش مردم برسانند که اینجا ضرورت هوشیاری شورای نگهبان را بیشتر می کند.
9- تعدد نامزدهای اصولگرا و فضاسازی که روی اظهارات برخی در چند ماه گذشته صورت گرفته موجب نوعی گنگی و بلاتکلیفی در بدنه اصولگرایی شده است و هدف نهایی این است که موتور سازمان رأی اصولگرایان در انتخابات از تحرک بیفتد.
10- با توجه به احتمال زیاد کشیده شدن انتخابات به دور دوم این امکان به طور جدی مطرح است که حامیان دولت اگر نتوانند به دور دوم برسند تمام امکانات و منابع خود را در اختیار ستاد رقیب قرار دهند.
11- عدم جمع بندی اصولگرایان روی یک نامزد نهایی برای رقابت با گفتمان رقیب در برابر فشارها آنها را به مراتب ضربه پذیر می کند. بخصوص که برخی مستقل ها نیز چشم به سبد رای اصولگرایان دوخته اند.
12- از آنجا که منتخب ریاست جمهوری تاثیر مستقیمی روی شورا ها دارد این خطر برای اصولگرایان متصور است که هم در جبهه ریاست جمهوری و هم شوراها هزیمت شوند.
13- طرح شعار انتخابات آزاد و حضور مبدع آن در انتخابات با حمایت ، تشویق و تشجیع طراحان اصلی این شعار در خارج از مرزها در راستای تحقق شعار برقراری رابطه و سازش شکی باقی نمی گذارد که برنامه ویژه ای برای انتخابات آینده تدارک دیده شده است.
مآلا به نظر می رسد امروز نوبت ائتلاف حداکثری مجموعه نیروهای معتقد به انقلاب است.قاطبه مردم انقلابی به گفتمان انقلاب رای می دهند اما باید برای مردم تبیین شود که گفتمان انقلاب در دهه چهارم گفتمان" مقاومت وتدبیر برای پیشرفت "است و هر مسیری که می خواهد شعار زیبای پیشرفت و رفاه را از طریق سازش و همزیستی با جهان مطرح کند، کژراهه ای بیش نیست. کسانی که می خواهند این کژراهه را مقابل کشور باز کنند خیرخواه ملت نیستند. مردم نمی خواهند روند قهقرایی طی کنند. دهه 90 دهه رویش های انقلاب است. آنهایی که فکر می کنند تاریخ در آنها متوقف شده است می خواهند تاریخ را مثل خود پیر کنند این در حالی است که انقلاب و نظام اسلامی هنوز جوان است اما با این جوانی آنقدر تجربه دارد که آزمودن آن با تئوری های تکراری محکوم به شکست است.

/2727

 
 
 
 
 
 
 

نظرات

[8]

Europe بدون نام
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۹:۱۰
 
۴۴۲
 
 
۱۲
 
پاسخ به این نظر

نتیجه حاکمیت اصولگرایان را در این 8 سال دیدیم. تو را به خدا اندکی به فکر ایران باشید.

 
"Iran, Islamic Republic of" حامی
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۹:۱۲
 
۴۱۸
 
 
۷
 
پاسخ به این نظر

بی تدبیری و غفلت های اقتصادی که باعث فشار تورمی شده به پای اصولگرایان نوشته شده است؟؟؟
مگر به پای کیست
حتما اصلاح طلبان داشتند از پشت پرده کشور را اداره میکردند و ما نمیدانستیم!!!
دولت امروز زاییده تفکر و جریان اصولگراییست
با مردم صادق باشید 
شعار پیشرفت و رفاه از طریق سازش و همزیستی مسالمت آمیز با دنیا چه اشکالی داره؟
کی گفته که ما باید همش با دنیا بجنگیم؟؟؟
خواهش میکنم چاپ کنین شاید صاحبان این تفکر بخونن و بتونن برای مردم جوابی داشته باشن

 
"Iran, Islamic Republic of" وحيد
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۹:۳۶
 
۲۹۶
 
 
۲
 
پاسخ به این نظر

شما اينقدر نگران مردم هستي يكبار از گراني هاي بي حساب و كتاب بنويس نه اينكه موقع انتخابات نگران اين باشي كه مردم به كژراهي نروند مطمئن باش مردم راه را بلدن اگه امثال شماها بذارين

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۹:۵۴
 
۱۱۳
 
 
۲۴
 
پاسخ به این نظر

من نه اصلاح طلبم نه اصولگرا. هردوتا شون کارنامه شون نقطه منفي داره. چرا مي خواهيد بگوييد جامعه يا اصولگراست يا اصلاح طلب يا انحرافي؟ اغلب مردم هيچکدوم از اينا نيستند

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۱۰:۰
 
۲۷۲
 
 
۲
 
پاسخ به این نظر

بعد از 35 سال هنوزهم اصولگرایان در حال شعار دادن هستند. آقایان بهتر است عمل کنید. شرایط سیاسی و اقتصادی امروز زاییده شعارگرایی 8 سال گذشته اصولگرایان است.

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۱۰:۱
 
۲۴۱
 
 
۱
 
پاسخ به این نظر

8سال و 4سال قبل شما هم همین حرفها را می زدیید

 
Australia بدون نام
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۱۰:۱۷
 
۲۸۴
 
 
۳
 
پاسخ به این نظر

عجب! تا حالا که می گفتید فتنه تمام شد و با 9 دی پرونده اش بسته شد! حال شد آتش زیر خاکستر؟ آخه شما که به حرف خودتان هم اعتقاد ندارید چطور انتظار دارید مردم به شما اعتماد کنند؟

 
"Iran, Islamic Republic of" بدون نام
۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت - ۱۰:۱۹
 
۱۴۵
 
 
۱۱
 
پاسخ به این نظر

اگر فتنه ايي هم نباشد اونقدر بگيد كه بشه و بقول خودتان آتيش زير خاكستر را بيدار كنيد با اين فتنه ها هيچي عوض نميشه و فقط يك مشت جوان خام از بين ميروند 
آتيش بيار مع

 

 

به اميد  پيروزي سردار سازندگي

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات -تخريب آقاي هاشمي-ترس حريف ,
:: بازدید از این مطلب : 4193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392

انتخابات - فارس نوشت:

عضو ائتلاف پیشرفت انگیزه اصلاح‌طلبان برای حمایت از هاشمی را قابل تامل خواند و گفت: یا اصلاح طلبان عوض شده‌اند یا آقای هاشمی عوض شده است؛ دشمنان دیروز دوستان امروز شده‌اند.
غلامعلی حداد عادل عضو ائتلاف پیشرفت و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعد از ظهر امروز در نشستی با دانشجویان دانشگاه تبریز با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی، تاکید کرد: مردم می‌توانند با شرکت پرشور خود در انتخابات به خلق حماسه سیاسی بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: حضور اقشار مختلف مردم به عنوان حافظان اصلی نظام در انتخابات پیش رو ضروری است.

حدادعادل تصریح کرد: یکی از نعمت‌های انقلاب اسلامی این است که امروز مردم با اراده خود دولتمردان را انتخاب می‌کنند و خود تصمیم گیرنده سرنوشت کشورشان هستند، این استقلال، کلید حل همه مشکلات است و ما باید برای حفظ آن تلاش کنیم و به سایر کشورها اجازه دخالت در سرنوشت کشور خود را ندهیم.

انگیزه اصلاح‌طلبان از هاشمی تامل برانگیز است

وی در زمینه حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات یازدهم نیز گفت: در این خصوص باید اعتراف کنم که اصلا احتمال اینکه ایشان در انتخابات ریاست جمهوری این دوره شرکت کنند را نمی‌دادم.

حدادعادل گفت: آقای هاشمی با توجه به شرایط فیزیکی آن هم در سن 80 سالگی در شرایطی هستند که بعید می‌دانستم ثبت‌نام کنند.

عضو ائتلاف پیشرفت انگیزه اصلاح‌طلبان برای حمایت از هاشمی را قابل تامل خواند و تصریح کرد: اینکه آقایان اطلاح‌طلب که در دوران خاتمی و مجلس ششم همواره مواضع تندی علیه آقای هاشمی می‌گرفتند امروز چگونه از وی حمایت می‌کنند برای من مهم بوده و جای سئوال دارد.

خاتمی با استفاده از انتقادات به هاشمی رئیس‌جمهور شد/ حالا چطور حمایت می‌کند

وی افزود: وجود گزارش‌ها و نوشته‌های اصلاح طلبان در روزنامه‌های دوران اصلاحات علیه آقای هاشمی و خانواده ایشان منتشر می‌شد نمونه بارز این حرکت اصلاح‌‌طلبان در انتقاد از وی است.

حدادعادل با بیان اینکه انتقادها به آقای هاشمی در جایی پیش رفت که آقای خاتمی از همین امر استفاده کرد و برای خود رای جمع کرد و شد رئیس‌جمهور.

یا اصلاح‌طلبان عوض شدند یا هاشمی

وی گفت: همین حرکت‌ها امروز برای همه سئوال ایجاد کرده است اینکه تا دیروز مخالف کسی باشی اما امروز یار و یاورش شوی تامل برانگیز است یا اصلاح ‌طلبان عوض شدند یا آقای هاشمی چرا که دشمنان دیروز دوستان امروز شده‌اند.

وی تصریح کرد: احتمالی که می‌شود در این خصوص داد این است شاید اصلاح طلبان با توسل به سابقه و شهرت آقای هاشمی می‌خواهند پیروز میدان شده و بگویند اصلاحات دوباره پیروز شد.

حدادعادل در ادامه با اشاره به وضعیت اصولگرایان معرفی کاندیدای واحد را مورد تاکید قرار داد و افزود: بر وحدت اصولگرایان تاکید دارم و در صورت معرفی کاندیدای واحد دیگر افراد این جبهه باید به صورت یک تیم وارد میدان شده و وی را حمایت کنند چرا که این امر اهمیت دو چندان در شرایط کنونی دارد.

عضو ائتلاف پیشرفت در ادامه مردم و کاندیداها را دعوت به رعایت قانون و پایبندی به آن کرد و گفت: اگر اصلاح‌طلبان اشتباهات خود را قبول کرده و به نظام و قانون پایبند باشند می‌توانند در انتخابات ما حضور داشته باشند.

/2727

 
 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات ریاست جمهوری یازدهم - اکبر هاشمی رفسنجانی ,
:: بازدید از این مطلب : 4638
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
دو شنبه 23 ارديبهشت 1392

روزنامه کیهان نوشت: اقدام دور از انتظار و غیرقانونی رئیس جمهور و برخی اعضای دولت در همراهی با مشایی برای ثبت‌نام انتخاباتی، موجب تعجب ناظران سیاسی و حقوقی شد.

این در حالی است که احمدی‌نژاد ظرف 8-7 ماه گذشته، با بهانه و بی‌بهانه مشغول تبلیغات غیرقانونی به نفع مشایی در همایش‌ها و سفرهاست و بعضاً این رفت‌وآمدها اصلاً برای رجل سیاسی ساختن از رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صورت گرفته است.

به هر حال با این اوصاف به نظر می‌رسد که آقای احمدی‌نژاد نه فقط دیروز را مرخصی گرفته باشند بلکه 8-7 ماه است که به مرخصی رفته و البته یادشان هم رفته که مسئولیت‌های قانونی دارند. خروجی این موضوع نیز رهاشدگی مدیریت دولت به ویژه در زمینه چالش اقتصادی و مهار تورم بوده و به جای آن به وعده‌های پولی نظیر یارانه‌های 250 هزار تومانی تأکید شده است.

طبق اصل 115 قانون اساسی رئیس جمهور باید رجل سیاسی-مذهبی، مدیر و مدبر و دارای حسن سابقه و امانت و تقوا باشد؛ ویژگی‌هایی که با حداکثر ارفاق به آقای مشایی نیز شامل وی نمی‌شود و لو با مرخصی رفتن احمدی‌نژاد و گرفتن عکس‌های یادگاری در کنار وی.
 

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: کیهان-احمدی نژاد- مرخصی رفته‌ ,
:: بازدید از این مطلب : 2817
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 22 ارديبهشت 1392

   بیانیه هاشمی رفسنجانی برای ورود به انتخابات/ آبرویم را برای اسلام، انقلاب و مردم به دست می‌گیرم 

انتخابات - رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور بیانیه​ای دلایلش برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این بیانیه آمده است: خود را برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، در معرض رأی و نظر شما قرار می‌دهم تا در این برهه حساس از تاریح کشور که مشکلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به ادلّه‌ای که بر شما مخفی نیست، زمینه تأثیر تهدیدها و تحریم‌های خارجی را هموار کرده است، یک بار دیگر به وظیفه و تکلیف انقلابی و تاریخی خویش عمل کرده باشم و نیز با ایجاد رقابتی سالم و مؤثر، شرایط تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی مورد تأکید رهبری معظم انقلاب فراهم آید.
متن کامل بیانیه حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم فهیم، وفادار و قدرشناس ایران اسلامی
پس از گذشت ماه​ها رایزنی با شخصیت‌های حقیقی و حقوقی و به پاس قدردانی و احترام به توصیه‌های ضمنی یا مستقیم برخی مراجع عالی‌قدر و یا درخواست فضلا، علمای حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و جماعات، دانشگاهیان، دانشجویان، صنعتگران، تولیدکنندگان، کارگران، کشاورزان، نویسندگان، هنرمندان، ورزشکاران، صنوف مختلف، احزاب، گروه‌های متعدد و به‌ویژه خانواده‌های مکرم شهدا، ایثارگران و با ایمان کامل به نقش بی‌بدیل آحاد مردم خون​گرم و صمیمی در تعیین سرنوشت کشور، خود را برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، در معرض رأی و نظر شما قرار می‌دهم تا در این برهه حساس از تاریح کشور که مشکلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به ادلّه‌ای که بر شما مخفی نیست، زمینه تأثیر تهدیدها و تحریم‌های خارجی را هموار کرده است، یک بار دیگر به وظیفه و تکلیف انقلابی و تاریخی خویش عمل کرده باشم و نیز با ایجاد رقابتی سالم و مؤثر، شرایط تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی مورد تأکید رهبری معظم انقلاب فراهم آید.
عزم پاسخ قاطع به ادعاهای کذب و القای ناکارآمدی نظام اسلامی، ضرورت ایجاد اتحاد، اعتماد و قابلیت جمع کردن همه سلایق و طیف‌های داخل خانواده نظام و انقلاب اسلامی و مدیران دلسوز و با تجربه کشور را می‌طلبد که بعضاً به دلیل برخوردهای تنگ‌نظرانه و افراطی، در حال حاضر، کم‌کار، منزوی یا خانه‌نشین شده‌‌اند، ایجاد اعتدال و استفاده از همه قابلیت‌های مدیران مجرب از طیف‌های مختلف، مرا نیز مانند سایر دلسوزان نظام بر آن داشت تا با توجه به شرایط داخلی و تهدیدات و تحریم‌های خارجی، برای رفع تدریجی معضلات و مشکلات عدیده کشور، به مدد شما مردم وفادار، پا به عرصه خدمتگزاری بگذارم تا انشاءالله، دست در دست هم دهیم به مهر- میهن خویش را کنیم آباد.
برای اینجانب، اعتلای ایران اسلامی و تقویت مکتب اهل بیت(ع) بسیار مهمتر از آن است که برای انجام وظیفه و تکلیف خویش به تعریف و تمجید اختلاف‌برانگیز دشمنان دانا و تهدید، تحدید، بداخلاقی و تخریب دوستان نادان توجه نمایم، آن‌گونه که یک سرباز در دفاع از آرمان‌هایش، جانش را در طبق اخلاص می‌نهد، من نیز آبرو و اعتبارم را که در طول نیم قرن گذشته از انقلاب اسلامی و مردم گرفته‌ام برای اسلام، انقلاب و مردم و اعتلای میهن به دست می‌گیرم و با تأکید بر اعتدال علوی که چپ و راست، افراط و تفریط را ضلالت و گمراهی می‌داند، پا به میدانی ‌گذارم که قبلاً در سالهای پس از جنگ 8 ساله حزب بعث علیه ایران که نتیجه آن ویرانی 5 استان کشور و نابودی زیرساخت‌ها و امکانات بود، تجربه کرده بودم. سالهایی که به دلیل وجود همدلی، اتحاد و اعتماد در جامعه و به کمک شما مردم فهیم و قدرشناس، به تدریج رکود اقتصادی، دلسردی‌های اجتماعی، ویرانی‌های زیرساخت‌ها و تولید، کسر بودجه، بیکاری و مشکل کسب و کار، از کشور رخت بربست و ایران عزیز به دست شما مردم و استفاده از مدیران لایق، دلسوز و معتدل از همه طیف‌ها و سلایق سیاسی، به رشد و بالندگی رسید و در عرصه بین‌المللی و سیاست خارجی نیز، با تنش‌زدایی، ایجاد تعامل و گفتگوهای سازنده و شفاف براساس احترام و حفظ عزت و کرامت، حقانیت سیاسی کشور را هم به اثبات رساندیم.
اکنون، با توکل بر خدا و با حضور شما مردم در انتخابات، مطمئنم، فصلی تازه و سرشار از امید در تاریخ معاصر ایران با خلق حماسه رقم خواهد خورد که همه ایرانیان با قومیت‌ها، زبان‌ها، مذاهب و ادیان و حتی سلایق مختلف سیاسی، برای سربلندی خود، میهن عزیز و نسل‌های آینده، تلاش خواهند کرد. انشاءالله
/حماسه سياسي با هاشمي رفسنجاني

 
 

يا علي مدد

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات ریاست جمهوری یازدهم - اکبر هاشمی رفسنجانی ,
:: بازدید از این مطلب : 4301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 22 ارديبهشت 1392

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , روزنامه هاي كثير الانتشار , ,
:: برچسب‌ها: حماسه سياسي-هاشمي ,
:: بازدید از این مطلب : 6087
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 22 ارديبهشت 1392


واکنش طنز و جدی کیهان به مرخصی گرفتن احمدی​ن‍ژاد برای همراهی با مشایی 

انتخابات - روزنامه کیهان در ستون طنز خود نوشت:

گفت: مگر رئیس جمهور نباید بیشتر از همه قانون را رعایت کند؟ پس چرا همراه مشایی برای ثبت نام به وزارت کشور رفته و آشکارا برای کاندیداتوری او تبلیغ کرده است؟!
گفتم: ولی احمدی‌نژاد در پاسخ به همین سؤال گفته است «امروز مرخصی گرفته‌ام»!
گفت: یعنی دیروز، رئیس جمهور نبوده است؟!
گفتم: خواسته است بگوید قانون بی‌قانون! اصلا ایشان چند ماه است که برای تبلیغ مشایی در استان‌ها مرخصی گرفته و امور مردم را رها کرده است.
گفت: امان از چرب و شیرین دنیا که زیر دندان بعضی‌ها چه مزه‌ای کرده است!
گفتم: چه عرض کنم؟! شخصی از راه رسید و به همسرش گفت غذا را بیاور که خیلی گرسنه‌ام، همسرش دیگ غذا را سر‌سفره آورد و طرف می‌خورد وغر می‌زد. همسرش پرسید؛ غذا شور و بی‌مزه است؟! گفت؛ نه! پرسید؛ پس چرا غر می‌زنی؟ گفت؛ نفرات زیاد است! همسرش گفت؛ فقط من هستم و تو هستی و دیگ غذا و طرف گفت؛ بهتر آن بود که من باشم و دیگ!

این روزنامه در خبر دیگری نوشت:

احمدی‌نژاد ظرف 8-7 ماه گذشته، با بهانه و بی‌بهانه مشغول تبلیغات غیرقانونی به نفع مشایی در همایش‌ها و سفرهاست و بعضاً این رفت‌وآمدها اصلاً برای رجل سیاسی ساختن از رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صورت گرفته است.
به عنوان مثال چند سفر استانی ماه‌های اخیر احمدی‌نژاد عملاً به مراسم پرچم‌گردانی میان وی و مشایی در انظار استقبال‌کنندگان کم شمار تبدیل شده است. آنچه در این میان قابل تأمل است اینکه مردم رشید شهرهای مختلف (از جمله اصفهان، تبریز، رشت و...) نیز با درک همین مطلب، به سفرهای منحرف شده از هدف اصلی سفرهای استانی بی‌رغبت شده و کمترین استقبال را نشان داده‌اند که تصاویر منتشره از ورزشگاه‌های محل استقبال، سند این ادعاست. به همین دلیل هم طراحان این سفرهای تبلیغاتی غیرقانونی مجبور شدند محل مراسم استقبال را از ورزشگاه‌هایی که گنجایش 150-100 هزار نفر جمعیت را دارند به چهار راه‌ها و میادین مرکز کوچک شهر در ارومیه و ساری انتقال دهند تا بدین ترتیب هم از ازدحام طبیعی میادین مرکزی شهر در روزهای عادی بهره ببرند و هم تصاویر خالی بودن استادیوم‌ها را باز تولید نکنند. به هر حال با این اوصاف به نظر می‌رسد که آقای احمدی‌نژاد نه فقط دیروز را مرخصی گرفته باشند بلکه 8-7 ماه است که به مرخصی رفته و البته یادشان هم رفته که مسئولیت‌های قانونی دارند. خروجی این موضوع نیز رهاشدگی مدیریت دولت به ویژه در زمینه چالش اقتصادی و مهار تورم بوده و به جای آن به وعده‌های پولی نظیر یارانه‌های 250 هزار تومانی تأکید شده است.
طبق اصل 115 قانون اساسی رئیس جمهور باید رجل سیاسی-مذهبی، مدیر و مدبر و دارای حسن سابقه و امانت و تقوا باشد؛ ویژگی‌هایی که با حداکثر ارفاق به آقای مشایی نیز شامل وی نمی‌شود و لو با مرخصی رفتن احمدی‌نژاد و گرفتن عکس‌های یادگاری در کنار وی.

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: مرخصی گرفتن احمدی​ن‍ژاد برای همراهی با مشایی ,
:: بازدید از این مطلب : 4205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
شنبه 21 ارديبهشت 1392


کاریکاتور/ تنور انتخابات! 

کاریکاتور - با پایان یافتن مهلت ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری و ثبت نام دو چهره سرشناس تنور انتخابات داغ شد.

طرح از نعیم تدین

 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: سرگرمي وطنز , اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات ریاست جمهوری یازدهم - اکبر هاشمی رفسنجانی - اسفندیار رحیم مشایی ,
:: بازدید از این مطلب : 1922
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
جمعه 20 ارديبهشت 1392

 

خروسها چطوروقت سحر را درست پيش بيني ميکنند؟


خروسها، مانند بقيه جانوران يا بهتر بگوييم همه جانداران داراي يك سيستم زمانسنجي زيستي هستند كه چرخههاي روزانه، ماهانه و سالانه را در بدن آنها تنظيم ميكند. آوازخواني در خروس نيز مانند بقيه پرندگان تابع چرخههاي روزانه است كه در اصطلاح به آن Circadian Rhythms، ميگوييم. به عبارت ديگر ساعت دروني مغز خروس جوري تنظيم شده است كه كمي پيش از دميدن سپيده صبح، زنگ ميزند و در آن زمان است كه خروس مشغول خواندن ميشود. جالب است بدانيد كه اگر ساعت زيستي يك خروس كه در همسايگي چند خروس ديگر زندگي ميكند، زودتر زنگ بزند، ميتواند كل خروسهاي همسايه را به خواندن تحريك كند! تنظيم كننده اصلي چرخههاي روزانه خواندن در خروسها، طول روز و اختلاف ميان نور روز و تاريكي شب است. به همين دليل، نورهاي مصنوعي مانند چراغهايي كه تا صبح روشن ميمانند، مانند پروژكتورها، تنظيم ساعت دروني جانوراني مانند خروس را برهم ميزند. به همين دليل است كه برخي خروسهاي بيمحل، در ساعتهايي غير از صبح شروع به خواندن ميكنند!

دليل اينكه چرا خروس بايد آمدن صبح را كمي پيش از طلوع آفتاب درك كند، اين است كه اين كار، زمان شروع شكار حشرات و يا شروع مراقبت از قلمروي خروس را نشان ميدهد. در اصل مهمترين دليل خواندن خروس، براي حفظ قلمرو است. وقتي خروسي ميخواند در حقيقت به خروسهاي ديگر اعلام ميكند كه «اگر به حريم قلمروي من تجاوز كرديد، بايد منتظر مبارزه باشيد» به خاطر همين است كه خروسها معمولا از يك نقطه بلند شروع به خواندن ميكنند. با اين كار هم صدايشان دورتر ميرود و هم بيشتر ميتوانند به چشم بيايند و ابهت خود را نشان دهند!


شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: زمان-سيستم-خروس ,
:: بازدید از این مطلب : 1295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
سه شنبه 17 ارديبهشت 1387

27 ارديبهشت ماه 1392جشن شقايق هاي كالپوش برگزار مي شود .

مقدم مهمانان عزيز را گرامي مي داريم

سوغات رضوان كالپوش (كشك-دوغ-قره قروت -سرشيروكره گوسفندي و گاوي)

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: كشاورزي , اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: دشت شقايق- بخش كالپوش ,
:: بازدید از این مطلب : 4966
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
شنبه 14 ارديبهشت 1392

سیدعلی خمینی: راه دفاع از نظام تشکر کورکورانه از همه چیز نیست اما نباید طوری نقد کنیم که انگار هیچ خدمتی انجام نشده است 

احزاب و شخصیت‌ها - ایسنا نوشت:
 

 ‌حجت الاسلام سید علی خمینی در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در کانون توحید با اشاره به مسائل جاری کشور گفت: امروز خوب یا بد، در جامعه با مشکلاتی مواجه هستیم و نمی توان آنها را نادیده گرفت. من از 5-6 سال قبل گفته‌ام که راه دفاع از نظام تشکر کورکورانه از همه چیز نیست و کسانی که فکر می کنند اگر کسی از اوضاع انتقاد کند، از نظام دفاع نکرده است، معنی دفاع را بدرستی نمی دانند.
وی ادامه داد: البته امام هم تأکید داشتند که نقد باید منصفانه باشد و مخاطبان یک نقد هم به خوبی این را می‌فهمند که یک نقد آیا منصفانه است یا مغرضانه؛ خیلی اوقات،چه کسانی که اصل نظام را نقد می‌کنند و چه آنهایی که دولت را نقد می‌کنند، انصاف را رعایت نمی کنند. همانطور که 4 سال پیش گفتم انصاف را در نقد دولت های پیشین نادیده نگیریم، امروز هم می گویم ای کسانی که قرار است سر کار بیایید، دستاوردها و کارهای دولت فعلی را هم منصفانه ببینید، زیرا در غیر این صورت مردم بدبین خواهند شد.
علی خمینی ادامه داد: من نمی گویم مشکلات و اشتباهات زیاد نیست، اما نباید طوری نقد کنیم که انگار هیچ خدمتی انجام نشده است؛ نباید گفت هرچه انجام شده خیانت بوده است، همانطور که چنین حرفی در مورد دولت‌های قبلی هم زده شد.
وی با بیان این‌که ما در مجموع پیشرفت‌هایی داشته‌ایم و نادیده گرفتن آنها غیرمنصفانه است، افزود: ما مشکلات اقتصادی داریم که این مشکلات بیش از همه به چشم می‌آید، زیرا جزئی از زندگی روزمره ماست و می‌بینیم که مثلا کالایی که دیروز 500 تومان بود، امروز 700 تومان شده و فردا 800 تومان می شود. از لحاظ فرهنگی و سیاسی هم مشکلاتی داریم و هیچ کس نمی‌تواند منکر آن شود، اما باید انصاف داشت، زیرا خیلی از مشکلات دیروز حل شده و امرزو به حق ما تبدیل شده است.
یادگار امام با بیان این‌که قهر و گوشه گیری و انفعال اساسا با هویت یک انقلابی و فرد معتقد به نظام سازگار نیست، اظهار داشت: کسی که معتقد به نظام است نمی تواند قهر کند و لذا باید حرف زد. کسی که دغدغه دارد در این شرایط نمی تواند حرف از تحریم انتخابات بزند. البته این بدان معنا نیست که همه به یک نفر رأی دهند، اما قهر سیاسی و اجتماعی اشکال دارد و بر طرف کننده مشکلی نیست. گوشه گیری و قهر کردن مشکلات را حل نمی کند، بلکه مشکلات را بیشتر می‌کند.

شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات-قهر ,
:: بازدید از این مطلب : 1686
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392

مهرعلیزاده: خاتمی هرگز نگفته رد صلاحیت می​شود و اگر بیاید، با اختلاف رای بالا پیروز انتخابات است/ با شعور ۱۰۰ درصدی، مردم طالب حضور خاتمی هستند 

انتخابات - فارس نوشت:

محسن مهرعلیزاده یکی از نامزد‌های احتمالی انتخابات 92 در خصوص مساله آمدن یا نیامدن خاتمی به صحنه انتخابات اظهار داشت: تصور ما این است که حداقل تا پایان هفته نظر قطعی اعلام شود و بر اساس آن فرد مورد نظر از سوی خاتمی انتخاب شده یا شخصاً‌ خود او در انتخابات حاضر خواهد شد.

وی در خصوص کاندیداتوری خودش نیز عنوان کرد: اگر خاتمی نیامد و اجماع بر این بود که بنده در انتخابات حاضر شوم، حتماً می‌آیم.

وی گفت: خاتمی با اقبالی که مردم به او دارند و خاطره خوشی که مردم از دوران خاتمی مبنی بر آرامش و امنیت و رشد اقتصادی دارند؛ به وی رای داده و وی نیز با یک اختلاف زیاد با رقبا پیروز انتخابات خواهد شد.

این فعال سیاسی تاکید کرد: اگر در خرداد ماه 76 مردم با شور به خاتمی رای دادند این شور در سال 80 بیشتر به شعور تبدیل شد و در انتخابات پیش‌رو این شعور به 100 درصد می‌رسد.

مهر‌علیزاده مدعی شد: با این شعور 100 درصدی، مردم طالب حضور خاتمی هستند و واقعیت این است که رقبای خاتمی در جبهه مقابل این نگرانی را دارند که به هر شیوه ممکن مانع حضور وی شوند در حالی که خاتمی با یک فاصله زیاد و اختلاف بالا قطعاً رقبایش را شکست می‌دهد.

وی خواسته مردم را تداوم فضای آرامش و ثبات برقرار شده در دوران خاتمی اعلام کرد و ابراز داشت: مردم امیدوارند این دوران را دوباره تجربه کنند.

مهر‌علیزاده در پاسخ به سئوالی در خصوص رد صلاحیت خاتمی یادآور شد: خاتمی هرگز نگفته رد صلاحیت می‌شوم اما برخی‌ها شیطنت کرده و چنین حرف‌هایی را به زبان می‌آورند. خاتمی شخصیت‌اش اجل از این سخنان و حرف‌هاست و ما از نزدیک شاهد هستیم عقیده خاصی به نظام جمهوری اسلامی ایران و تعامل مثبتی با رهبری فرزانه انقلاب دارد.

وی گفت: نظام اسلامی با تمام ابعاد در خصوص وی هرگز چنین کاری نمی‌کند و حتی بنده نمی‌خواهم اسم چنین اقدامی را بر زبان بیاورم. چرا که حیف است سرمایه‌های نظام که دارای احترام و تکریم هستند اینگونه از دایره نظام رانده شوند.

این اصلاح‌طلب ادامه داد: آنچه که در این بین مشهود است اینکه به هر حال عده‌ای که در مقاطع مختلف به صورت‌های گوناگون رقابت سیاسی و اخلاق این حوزه را زیر سئوال برده‌اند و موجب آزار و اذیت شده‌اند؛ سبب شوند که خاتمی از برخی رفتارها و اقدامات ناراحت بوده و ابا داشته باشد وگرنه اصلاً موضوع رد صلاحیت به تصور ما نیز خطور نکرده است.
/29220

 
خبر آنلاين
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات ریاست جمهوری یازدهم - سید محمد خاتمی - محسن مهرعلیزاده ,
:: بازدید از این مطلب : 4756
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عليرضا
یک شنبه 8 ارديبهشت 1392
بهمن‌زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
دبير جبهه اصلاح‌طلبان استراتژي‌هاي سه گانه انتخاباتي اين جبهه را تشريح كرد.
مجيد بهمن زاده در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران درباره استراتژي انتخاباتي جبهه اصلاح‌طلبان  اظهار داشت: ما براي انتخابات آينده سه استراتژي را دنبال مي‌كنيم؛ استراتژي اول ما اين است كه خاتمي را براي كانديداتوري در انتخابات ترغيب كنيم.
  
دبير  جبهه اصلاح‌طلبان ادامه داد: طي ديدارهايي كه با خاتمي داشته‌ايم؛ وي تاكيد دارد كه بايد رويكرد تمامي جريان‌ها به سمت تعامل برود.
 
بهمن زاده درباره استراتژي دوم انتخاباتي جبهه اصلاح‌طلبان تصريح كرد: در صورتي كه خاتمي به هر دليل كانديداي انتخاب نشود اصلاح‌طلبان بر روي گزينه ديگر نيز اجماع خواهند كرد. 

دبير جبهه اصلاح‌طلبان افزود: قرار شده است تا جبهه اصلاح‌طلبان و شوراي اصلاحات راهبردي را براي چگونگي اجماع در ميان اصلاح‌طلبان تهيه كنند.

 وي  افزود: براي انتخابات شورا‌ها ليست مشتركي را ارائه مي‌كنيم و  براي انتخابات رياست جمهوري نيز كانديداي مشتركي را با نظر  خاتمي معرفي مي‌كنيم البته اين كانديدا بايد بيشترين مقبوليت و توان را براي اداره كشور داشته باشد. 

دبير جبهه اصلاح‌طلبان درباره كانديداتوري خاتمي در انتخابات آينده اظهار داشت: كانديداتوري خاتمي در انتخابات به اين مسئله بستگي دارد كه رويكردها در داخل كشور به سمت تعامل برود.

وي با بيان اينكه اگر رويكردها به سمت تعامل پيش برود خاتمي كانديداي انتخابات مي‌شود،  ادامه داد: به صورت مرتب با خاتمي ديدار داريم و در ديدار هفته گذشته نيز وي نيامدنش را قطعي نكرد و در حال بررسي مسئله است.

انتهاي پيام/ 

 
 
 
شیعه به تولّی اَر مُسلَّم گردد........با رکن تبرّی است که محکم گردد یافاطمه! لعن قاتلت روزی ماست..........یا رب نکند که رزق ما کم گردد

:: موضوعات مرتبط: اجتماعي , ,
:: برچسب‌ها: دبير , شوراي , قعطي , خاتمي , رياست جمهوري , انتخابات ,
:: بازدید از این مطلب : 1858
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
عشق = سيد محمد خاتمي
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه